A ja dziś z okazji pięknej pogody postanowiłam nie jechac do biura (i tak sezon ogórkowy międzyświąteczny) tylko uwarzyć piwko. Właśnie dumam, jakie
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris.....i materiały zaraz przyjadą trza sie wyrwać z domu...niech sami wnosząWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisPrzepiękny dzionek sie zapowiada! W końcu wyspałem sie Niestety coś mi tu starzy próbują do głowy wbić ,że remont sie zapowiada i materiały zaraz przyjadą trza sie wyrwać z domu...niech sami wnoszą
Kurka, przypomina mi się jak będąc mniej więcej w wieku Chrisa, pracowałam jako pracownik fizyczny w hurtowni takowych materiałów - to były czasy (i mięśnie...)!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
-
Senny poranek, mało snu, a dużo pracy umysłowej, wokół śnieg i rozgadani ludzie. Dzisiaj zapowiada się kolejne ciężkie popołudnie i pierwszy dzień bez alkoholu od Świąt... Chciałabym się położyć z książką, zjeść coś dobrego i żeby moje piwo ruszyło znowu...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelpierwszy dzień bez alkoholu od Świąt... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA czy noszenie materiałów budowlanych nie stanowiłoby dla Ciebie dodatkowego treningu kulturystycznego?
Kurka, przypomina mi się jak będąc mniej więcej w wieku Chrisa, pracowałam jako pracownik fizyczny w hurtowni takowych materiałów - to były czasy (i mięśnie...)!chickkiller :)
Comment
-
-
Osoba, o której myślałam, że mnie bardzo lubi, okazała brak szacunku… Osoba, o której myślałam, że już mnie bardzo nie lubi, dalej mnie bardzo lubi… Osoby, które właściwie powinny mi być obojętne, a ja im nagle mnie polubiły = więc ogólnie bilans na plus (pomimo ciężkiego dnia nauki, egzaminów i transakcji na allegro) A teraz w sali przebiega dyskusja nad różnicą między krawędziami wewnętrznymi a zewnętrznymi i czym się różni krawędź od liniiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
A u mnie leniwie - tylko pranie i pranie.Last edited by adam16; 2006-01-05, 12:18.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A u mnie leniwie - tylko pranie i pranie.
Ale leń dziś ze mnieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Niestety w naszym Seacie "rozpadło" się sprzęgło więc od dwóch dni poczatek mojego dnia to marźnięcie na przystankach, a potem arcyciekawa podróż do pracy Ikarusem. Na miejscu kawa i już zaczyna być OKJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
Comment