Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8108

Dzisiaj jadę z autkiem do mechanika bo okazało się,że gdzieś leje mi wspomaganie.
    A od miesiąca miesiąca mam zchrzaniony telewizor i tylko latam z nim po naprawch i nic nie potrafią zrobić.Ktoś chyba urok rzucił na niego.W domu mu odbija a na warsztacie chodzi jak nowy Dzisiaj w kolejnym warsztacie dowiedziałem sie że nic mu nie dolega.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Ahumba
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
      Dzisiaj w kolejnym warsztacie dowiedziałem sie że nic mu nie dolega.
      Bo jemu nic nie dolega. Zastanów się. Siedzisz w domu, pijesz piwo to obraz masz zamazany. Zeby jechać musisz być trzeźwy, więc i obraz w pporządku
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• adam16
        • 2001.02
        • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
        Bo jemu nic nie dolega. Zastanów się. Siedzisz w domu, pijesz piwo to obraz masz zamazany. Zeby jechać musisz być trzeźwy, więc i obraz w pporządku
        No chyba, że w tym warsztacie piją mocniejsze alkohole i im się wydaje, że obraz jest ok. Zresztą problem dotyczy dzwięku
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Ahumba
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
          No chyba, że w tym warsztacie piją mocniejsze alkohole i im się wydaje, że obraz jest ok. Zresztą problem dotyczy dzwięku
          To do laryngologa a nie na warstat
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• mark33
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.04
            • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
            Dzisiaj jadę z autkiem do mechanika bo okazało się,że gdzieś leje mi wspomaganie.
            A od miesiąca miesiąca mam zchrzaniony telewizor i tylko latam z nim po naprawch i nic nie potrafią zrobić.Ktoś chyba urok rzucił na niego.W domu mu odbija a na warsztacie chodzi jak nowy Dzisiaj w kolejnym warsztacie dowiedziałem sie że nic mu nie dolega.

Żaden warsztat nie testuje TV przez kilkanaście godzin, jedyna radą jest zaproszenie znajomego elektronika który się zna na serwisowaniu TV i przeprowadzenie długiego testu w domku przy małym piwku , cieście jogurtowym, kawie

Comment

• mark33
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.04
              • 3283

Początek dnia luzacki, wyspałem się wspaniale do 10, kawka sniadanko, sielanka.
              Powrót do rzeczywistości planowany na 14 -druga zmiana.

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

Główną galerię BWA we Wrocławiu opakowano w soczyście-pomarańczowe futerko - reklama jednej z firm energetycznych (bardzo fajna, moim zdaniem). Na mieście pełno straży miejskiej i drogówki = blokad i lawet (dobrze, że jeżdżę komunikacją miejską...).

Wyspałam się po raz pierwszy od dawna 7 godzin Z racji głodu, stanu portfela i tego, że kursy dla bezrobotnych mają długie przerwy podreptałam do baru mlecznego na śniadanio-obiad (czyli lunch) => jadłam swoje ziemniaki z surówką za całe 1,45 zł siedziąc w mojej bluzie Pearl Jam'u między panem pijącym denaturat i robotnikami z budowy i... było mi dobrze, lubię takie klimaty (w stylu **** itp), spokój, nikt nikomu nie wadzi, każdy w jakiś sposób się pożywia - po prostu miły zimowy poranek.
                Do szczęścia mi tylko aparatu cyfrowego brak (nie ma w standardowym wyposażeniu cyborgów)...
                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• jerzy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 4707

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
                  jedyna radą jest...
                  ...wyrzucenie grata na śmietnik i spędzanie wieczorów przy nie męczącej oczu i rozwijającej intelektualnie książce.
                  browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Chris
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2004.05
                    • 812

Naładowany pozytywną energią odrodziłem sie niczym feniks z popiołu...
                    chickkiller :)

Comment

• jerzy
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 4707

Powiedz skąd ta pozytywna energia - bo ja też jej potrzebuję.
                      Chociaż... już wiem. Niestety ja jestem niekompatybilny z tymi akumulatorami.
                      browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Krzysiu
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.02
                        • 14936

Początek dnia trudny. Plan - zrywka o 6.30 i zacieranie. Rzeczywistość - 7.00 ledwo oko do góry, bolesność wszystkich członków (1,5 godziny hokeja, przedtem 2 godziny zwykłego łyżwowania), a w związku z tym brak motywacji do zerwania się z łóżeczka. Ale wstałęm, pokręciłem się po domu, na 9,50 zacieranie już gotowe. Wizyta w Cafe7, spotkanie z dziennikarką GW, piwo z kumplem, powrót 12.30 i do roboty - zacier czekał. Teraz już filtracja, w międzyczasie trochę ładu w domu.

Warzenie ciągle jeszcze mnie rajcuje, ale zaczynam kondycyjnie wymiękać. No w końcu nie jstem coraz młodszy

Comment

• kiszot
                          🍼🍼
                          • 2001.08
                          • 8108

No i okazało się,że poszedł procesor.Cała ta "przyjemność" wyniesie mnie 4 stówki
                          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                          So von Natur, Natur in alter Weise,
                          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• peter007
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.06
                            • 2820

Jak na razie cierpię po wczorajszych szaleństwach. Mały kac moralny. Chyba piwo by tu pomogło
                            Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23926

Idealny początek dnia: popychanie Polówki na Tarchominie

na szczęście odpaliła
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Aldach
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.07
                                • 1269

Z powodu "wypadnięcia" dwóch kolejnych tramwajów postałem sobie dziś około pół godziny na przystanku w temperaturze -12 stopni. A poza tym wszystko fajnie.
                                Last edited by Aldach; 2006-01-09, 07:37.

Comment

Przetwarzanie...
                                X