Gdyby to było takie proste to bym nic nie pisał.
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNiech ten tydzień się już skończy.......Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotJa za to spieprzyłem sobie pulpit w kompie.Stracił mi się pasek zadań.Wiem,że jest ukryty na swoim miejscu ale nie potrafię nic zrobic żeby sie ukazał.Grzebałem po całym windowsie i nic.Może ktoś pomoże?Last edited by adam16; 2006-05-08, 19:27.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16...Ewentualne zerknij na http://forum.programosy.pl/
znikający pasek w win xpBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Ugryzł mnie mój prawie jedenastomiesięczny siostrzeniec i to mocno, nawet krwi odrobinka była. Najgorsze jest to, iż mam świadomość, że to dopiero początki jego kariery w tym zakresie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Od 6:00 rano co godzina - półtorej kolejny proch przeciwbólowy - wynika, że wszystkie są jakieś przereklamowane Ja wysiadam, jeśli tak ma się zaczynać każdy dzień warsztatowego weekendu, a do tego jeszcze muszę każdego posta w Wordzie pisać, coby fcjp mnie dzisiaj z powodu niedyspozycji intelektualnej nie dorwałoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Wstałam rano, spojrzałam w lustro. Jest. Miał zniknąć, ale k... nie, uparł się, żeby ze mną isć na Warsztaty. Nawet chyba się powiększył. Cham jeden. I to na samym środku policzka sobie miejsce wybrał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykUgryzł mnie mój prawie jedenastomiesięczny siostrzeniec i to mocno, nawet krwi odrobinka była. Najgorsze jest to, iż mam świadomość, że to dopiero początki jego kariery w tym zakresie.chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrisa wścieklizny nie ma? (taki mały żarcik)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykWcale nie mały, ale jak jutro zacznę się pienić to znaczy, że maBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Christo ja sie lepiej zaszczepie ,bo zamiast buziaka na przywitanie zostane pogryzionyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment