Początek dnia? Brutalny. Mam nadzieję, że to ostatni mecz w tym roku o 8:30
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Wygrałeś chociaż?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Rano po przyjściu do pracy zastaem zaproszenie do Bielska - Białej w sprawie pracy. Pojechałem nieprzygotowany ale rozmowa przebiega w miłej, luźnej atmosferze. Niestety warunki w ofercie różnią się nieco od rzeczywistości. Z tej propozycji chyba nic nie wyjdzie.
Szkoda tylko, że kobieta która zaproponowała podwiezienie mnie do Bielska, zaliczyła mandat i punkty karne.
To tyle o początku dzisiejszego dnia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Hmmm..Przykre z tym mandatem, ale pomyśl: pech Cię dzisiaj omija Był blisko, ale w ostatniej chwili.....
(ot, przewrotne to było...)
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Za to wczoraj na mój adres po raz kolejny dotarła przesyłka adresowana na kogoś innego. Jako, że nie pierwszy raz się zdarza iż list do tej osoby jest u mnie w skrzynce, po adresie zwrotnym ustaliem numer telefon, zadzwoniem i wreszcie wyjaśniło się w czym tkwi błąd. Po pracy już bez pośrednictwa poczty (wcześniej zwracałem im listy) przesyłka trafi do adresata.
Tylko to już niewiele ma wspólnego z początkiem dnia...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmmm..Przykre z tym mandatem, ale pomyśl: pech Cię dzisiaj omija Był blisko, ale w ostatniej chwili.....
(ot, przewrotne to było...)
A z tym mandatem to też trochę śmiesznie było - otrzymany za antyradar tkwiący za przednią szybą. Na dodatek samochód nie tej pani tylko jej szefa - ona nawet nie wiedziała co to jest (ja zresztą też).Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
A Cyborg godzinę temu widział Pepka podążającej sprężystym krokiem lekko deszczową ulicą w kierunku południowym i targającego tajemnicze pudło pod pachą - ciekawe, czy dźwigał czaszkę, czy jakąś średniowieczną zarazę? W każdym razie był na tyle zamyślony, że nie wypadało ryknąć "cyborgów nie poznajesz?"
Życzę innym Forumowiczom tak ciekawie rozpoczętego dniaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Chyba dostałam z półobrotu od Czaka Norrisa. A może gdzieś wczoraj upadłam, tylko nie pamiętam? Prawie ruszyć się nie mogę, tak mnie żebra bolą....A o delikatnym westchnięciu w ogóle nie ma mowy....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
U mnie cudownie.Matura ustna z polskiego....wielka improwizacja zakończona częściowym sukcesem.No i wielkie problemy z autem...pierdykneła pompa paliwowa,mam do płukania zbiornik paliwa...wszystko skorodowane....przez chrzczoną bajure.Chyba sam sie zabiore za to bo szkoda kasy...sama pompa 220zł...chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireKtoś coś miłego napisze?????Hę????"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA poranek z minięciem Pepka to nie jest miły?Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment