Własnie dzisiaj złożyłem wniosek na wymiane prawka.Całe szczęście,że zdążyłem i plastykowe prawko odbiore przed końcem miesiąca.
A co się stanie, gdy nie złoży się wniosku na czas? Ja wciąż mam stare i nie mam pojęcia, jaki jest termin wymiany, ale i tak go nie używam, bo nie mam auta.
Tak samo z dowodem osobistym. Tego też raczej nie używam, choć mam siebie.
A co się stanie, gdy nie złoży się wniosku na czas? Ja wciąż mam stare i nie mam pojęcia, jaki jest termin wymiany, ale i tak go nie używam, bo nie mam auta.
Tak samo z dowodem osobistym. Tego też raczej nie używam, choć mam siebie.
Prawko będzie nieważne, czyli jak przypadkiem siądziesz z nim za kółkiem to tak samo jakbys go nie miał.
Termin kończy się wraz z czerwcem tego roku. Stary dokument staje się nieważny. Tracisz uprawnienia. Gdyby tak nie było to po co byłby ten termin. Każdy mógłby wymienić dokument nawet za dwa lata
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Termin kończy się wraz z czerwcem tego roku. Stary dokument staje się nieważny. Tracisz uprawnienia. Gdyby tak nie było to po co byłby ten termin. Każdy mógłby wymienić dokument nawet za dwa lata
Jednak nie do końca prawdę pisałem. Uwierzyłem komuś na słowo no i głupoty wypisuje.
Prawda wygląda tak:
Dowód też musz ewymienić tylko że stary mi się gdzieś zapodział.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Zap****...I tak do końca tygodnia. Jeśli przeżyję ten tydzień, to tak naprawdę już nic nie będzie mnie w stanie zmóc
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Można mieć problemy z załatwianiem różnych spraw urzędowych, gdy upierdliwy urzędnik będzie uporczywie prosił o WAŻNY dowód tożsamości. Bank może nie chcieć założyć konta lub dać kredytu. Ale chyba największy problem to jeśli urzędasy nie będą chcieli wydać nowego paszportu, gdyż wcześniej zamiast dowodu można okazywać paszport.
Ja wstałem dziś wyspany, ale trzeźwy jeszcze się nie czuję.
Comment