Zmokłem jak pies, zmarzłem, pogoda barowa a Bar wzięty
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Dziś już jest nieźle, ale wczoraj to zarówno skończyła mi się sobota (wesele do czwartej) oraz zaczęła niedziela. Tym cieżej, ze musiałem stawić się do pracy, na szczęście o 12-tej. Wieczoraj wpadła znajoma i odbyło się kolejne posiadzenie klubu degustatora i degustatorek piw.
Comment
-
-
Jak się ktoś nie może dobudzić rankami, proponuje następująca zabawę: nadać paczkę w dowolne miejsce w Polsce Pocztexem....i za jakies 2 dni spróbować ustalić, gdzie ona jest Emocje gwaratntowane. Nie da sie znaleźć jej ani po nr nadania, ani po telefonie do kuriera, ani przez internetowy system wyszukiwania paczek. Czekam do 15 na doreczenie. Jak nie dojedzie, to jeszcze dzisiaj będzie mord... Ale co ja narzekam...Emocje są bezcenne...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireAAAAAAAAAAA! Mój optymizm poranny szlag trafił. Lepiej już nie będzie. Jestem na równi pochyłej....
Comment
-
-
Rano obudził mnie nie budzik, a ból gardła. Na jakiś czas piwo zastąpione zostało mlekiem z miodem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel"Słowa, słowa, słowa..."jak mawiał jeden taki, którego losu Ci nie życzę . Pozbierać się, Kocie. Wykonać. Odmeldować.
słowa, słowa, słowa,
słowa, słowa, słowa,
rohaaaaaajd...
To czasami podnosi...
nie wiem na czym :-/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel"Słowa, słowa, słowa..."jak mawiał jeden taki, którego losu Ci nie życzę . Pozbierać się, Kocie. Wykonać. Odmeldować.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Rano obudził mnie nie budzik, a ból gardła. Na jakiś czas piwo zastąpione zostało mlekiem z miodem.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie zapomnij o masełku w tym mleczku z miodkiem i CZOSNKU!Last edited by adam16; 2006-06-07, 20:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment