Właśnie dowiedziałam się o zmianach w firmie - albo się narażę na stałe paru osobom i zmienię swoje miejsce w organigramie, albo się zwolnię - mam mało czasu na decyzję, bo nie chcę w poniedziałek wracać do zastanej dzisiaj sytuacji. A jutro egzaminy końcowe na studiach - jak obleję, to wyrzucę swoje i unijne pieniądze w błoto. Dlaczego ja się dzisiaj obudziłam?
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel... albo się narażę na stałe paru osobom....
Jak ja nienawidzę sytuacji, kiedy zawalam pracę przez czyjeś lenistwo i brak odpowiedzialności!!!!!!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelWłaśnie dowiedziałam się o zmianach w firmie - albo się narażę na stałe paru osobom i zmienię swoje miejsce w organigramie, albo się zwolnię - mam mało czasu na decyzję, bo nie chcę w poniedziałek wracać do zastanej dzisiaj sytuacji. A jutro egzaminy końcowe na studiach - jak obleję, to wyrzucę swoje i unijne pieniądze w błoto. Dlaczego ja się dzisiaj obudziłam?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNo popatrz Cyborgu....Mamy chyba ten sam tydzień. Chociaż ja jestem w o tyle lepszej sytuacji, że juz się naraziłam. A to jeszcze nie koniec....Przyszły tydzień tez sie nie zapowiada różowo.
Jak ja nienawidzę sytuacji, kiedy zawalam pracę przez czyjeś lenistwo i brak odpowiedzialności!!!!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to nie chcę być złym prorokiem, ale ja już ponoszę konsekwencje narażania się...
Ale wyluzowałam po dzisiejszym dniu: jakąś meliskę sobie na poniedziałek kupię i będzie okMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Może to zabrzmi mentorsko, ale sprawdziłem: nie wychodź przed orkiestrę.. chyba, że w umowie jest inaczej (np.: jesteś drygentem..)fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelZrozumiałe. Nie widziałeś mnie dzisiaj...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaPrzecież mam nasze zdjęcie! to z niebieskimi plamamiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W dni powszednie wstaję z bolem o 8.30. A dziś sie obudziłam o 7.30 i spać mi sie nie chce
Trzeba wykorzystać tę niebywałą sytuację i zlać szybko piwko na cichą fermentację
P.S. Nie czuję, że rymujęLast edited by Marusia; 2006-06-10, 07:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadegastMilo spiochowi czytywac takowe wydarzenia, mam prawie ta w warke w ustach... kiedy zapraszasz?
Comment
-
-
od wtorku nie wiem co to jest początek dnia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment