Początek dnia okrutny..Jak mucha w smole się czuję a na dokładkę nagle się tabunom ludzi przypomniało, że można czegoś ode mnie chcieć..Ja się do kopania rowów dzisiaj nadaję a nie do myślenia..A i jeszcze nie wiem czy ten rów prosto by skopany był....
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewKot,
czyzbys znowu spedzila wieczór, czy noc z jedna z tych "10 najpiękniejszych Niemek w pościeli"? A mowilas, ze "Szału ni ma."
He?
Niemki wyszły już jakiś czas temu....Czasem tak się zdarza.
Narzekałam, że muszę mysleć...No to miałam dawkę pracy fizycznej. Z przyjemnościa wracam do myslenia
Grzech, ja Ci nie powiem co jeszcze mozna skopaćLast edited by kot_z_cheshire; 2006-06-13, 11:57.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Dzień zakończył sie niemalże pięknie
Właśnie kolega odebrał telefon od zdesperowanego pana, który niemalże płacząc zamówił pierdułke pierdułkowatą..Niby nic, gdyby nie słowa pana: "Ludzie! Znajdzie to! Doślijcie dzisiaj! Bo jak nie to g*** będzie a nie transmisja jutrzejszego meczu!!!" Chyba sie cos popsuło transmitujacym...
Teraz wszyscy zainteresowani się modlą: żeby kolega nie zgubił zamówienia, żeby kurier się nie rozbił, żeby.....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
*()&(*&%^#^$#*^*(*)!!!!!!!!
Właśnie się dowiedziałam, że najprawdopodobniej 27 wyjeżdżam do 30. Trafi mnie zaraz...Bo w usmie mi niecały tydzień został na znalezienie mieszkania wraz z przeprowadzką...30. czerwca wracam.1 lipca siedzę w pracy na inwenturze. Urżnę się chyba dzisiajMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Wiesz Garfunkel, ja tam nie chcę żle wróżyć, ale może się okazać, że jak mała podrośnie, będzie Cię budził...łomot przemeblowywanego mieszkaniaMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Byłam nad wodą popływać - od razu mi lepiejŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A ja po długich i bezowocnych poszukiwaniach wreszcie odnalazłem swój dowód Jutro z rana biegnę odebrać nowe prawko.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment