A ja jestem od rana szczęśliwa ...kto jeszcze?
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa także czuję się szczęśliwy. Dzięki Bogu zdarza mi się to dość częstoMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
A ja też jestem szczęśliwy i chodziłem po mieście i szczerzyłem ryło do przechodniów..
a teraz jestem jeszcze bardziej bo już wiem, co to PMS..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaa teraz jestem jeszcze bardziej bo już wiem, co to PMS..
PS Kocie, uszy do góry, ogon też...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelPS Kocie, uszy do góry, ogon też...
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Hihihi....Ten PMS to raczej stwierdzenie faktu A szczście niewymowne daje mi to, że tak spokojnie mogę sobie na ten temat żartować
Teraz.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireOj, ciężki troszkę...I wiecie jak szybko się juz jasno rano robi????Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Tak kole trzecij jakoś chyba zaczyna powoli świtać, przynajmniej tak było dzisiaj :P No chyba że mi się śniło, że się obudziłemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTo fakt, też to ostatnio zauważyłam podczas bezsennej nocy i niestety ta bezsenność nie była spowodowana imprezą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA to ciekawe, bo ja wczoraj połozyłam się spać przed 2 w nocy, bo spać mi się nie chciało wcześniej i też się obudziłam na świt (na szczęście potem usnęłam)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja jutro zaczynam urlop. Niestety mnie czeka ciezka przeprawa na lotnisko. Pozniej mam zamiar wyladowac na morzem ,a w piatek juz ruszyc pod Rosyjska granice do Bartoszyc na wesele. Pozniej mam zamiar delektowac sie Baltykiem w miare stabilna pogoda w Trojmiescie, moze wycieczka do Leborka. Juz sie cieszke"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTo fakt, też to ostatnio zauważyłam podczas bezsennej nocy i niestety ta bezsenność nie była spowodowana impreząPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA to ciekawe, bo ja wczoraj połozyłam się spać przed 2 w nocy, bo spać mi się nie chciało wcześniej i też się obudziłam na świt (na szczęście potem usnęłam)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment