Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne...smacznie spałam do 12.09 ...
Ja o tej porze zastanawiałem się za jakie grzechy w taki upał muszę siedzieć w pracy. Eeeech...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Tak włśnie się zastanawiam nad życiem i wyszło mi, że teorie spiskowe mają sens. Osobiście jestem przekonana, że istnieje spisek kurierów i przewoźników wszelakich mający na celu upsuć mi krwi. Dlaczego nawet umówienie kuriera na konkretną godzinę urasta do problemu? I pojawia się ów 4 godziny wcześniej....? Przecież to nie ma prawa się zdarzyć. Później..jak najbardziej..ale wcześniej???? Niemożliwe.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZasypiam.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireAcha. I nawet kawa nie pomaga..A wypiłam tyle, że mam skurcze mięśniMM961
4:-)
Comment
-
-
Nie mam czym się poratować. Chcę wziąć prysznic, chcę iść do domu...bla bla bla..maruda mi sie włączyłaMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTak włśnie się zastanawiam nad życiem i wyszło mi, że teorie spiskowe mają sens. Osobiście jestem przekonana, że istnieje spisek kurierów i przewoźników wszelakich mający na celu upsuć mi krwi. Dlaczego nawet umówienie kuriera na konkretną godzinę urasta do problemu? I pojawia się ów 4 godziny wcześniej....? Przecież to nie ma prawa się zdarzyć. Później..jak najbardziej..ale wcześniej???? Niemożliwe.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireAcha. I nawet kawa nie pomaga..A wypiłam tyle, że mam skurcze mięśniBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment