No cóz...Może i nie mam czym w pracy oddychać, ale za to dostałam wino...I właśnie sączę czekając na skutki
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTak na zdrowy rozum biorąc, raczej nie. W końcu pod skórą czaszki nie ma jakiś wielkich arterii z krwią i czaszka nie jest najbardziej ukrwioną częścią ciała. Pewnie trochę pokrawiło (czasem niewykluczone, że bardziej niz trochę) ale bez przesady. Tak mi się oczywiście wydaje. O tym musiałby jakiś kompetentny człwoiek powiedzieć
W przypadku oskalpowanie głównym problemem nie wydaje mi się być wykrwawienie (choć pewnie też się zdażało) a wielka możliwość zakażenia bardzo rozległej rany.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyProblem chyba główny w tym, że większość pacjentów przed oskalpowaniem już nie żyła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelbo przecież mielismy wcześniej duzo milszy temat : życie seksualne forumowiczów...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireŁapki mi opadły....Lokomotywy zdrożały, susza na polach bla bla bla..a ci o d***. Naprawdę ciekawszych tematów nie mieliście?????Last edited by Maggyk; 2006-07-10, 15:10.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiW sumie dawno nie rozmawialiśmy o podpinkach, chociaż biorąc pod uwagę aurę to chyba nie za dobry temat.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykO dobrej podpince można pogadać w każdą pogodęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJa Cię proszę, nie przeginaj...Rozmawianie o ciuchach przy tej pogodzie jest wielkim nietaktem, a o takich co mają podpinki to niemalże obraza:P
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmmm....To kiedy wyjazd
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz nie panikuj..Ja jestem jak Koło Gospodyń Wiejskich w samochodzie Często chce siusiu, spiewa i haftuje...Acha, i papa mi się nie zamykaMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Kocham życie. Zwłaszcza moje, za to, że hartuje mnie jak może Jest cudowna pogoda: wiaterek, nie jest gorąco etc. Mniodzio. I 2 małe szpileczki:
1. smród we firmie z dworu się taki unosi, że zaczyna być słabo. Jakby gdzieś hałda onucy noszonych przez rok leżała pod oknami...Jeszcze nikomu się nie udało namierzyć źródła. Prace trwają.
2. pod oknami pokoju, gdzie urzęduję...trwają prace polegające na rozkruszeniu betonu na parkingu. Młotami pneumatycznymi. Własnych myśli nie słyszęMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment