Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Niech się już skończy ten dzień, ten tydzień...Mam lekkie wrażenie, że mi ktoś świnie podłożył..I to wrażenie narasta.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
PONIEDZIALEK
Kto lubi poniedzialki ten reka do gory
To byl swietny wekkend, w piatek narodowe swieto frankow-zburzenie bastylii, wolnosc, rewolucja. W dzien przemarsz wojska i innych sluzb typu policja, marines pompiers itp. To sobie naturalnie darowalem, lecz wieczorkiem przepiekny pokaz sztucznych ogni po ktorych bylo bardzo ogniscie Sobota, na spokojnie pity browar, choc ja nie potrzebnie zaczolem od whyski co skonczylo sie dla mnie zwalka na wsi u znajomego-a mial byc grill na lonie natury . Niedziela od rana metlik, glowa popsuta i nie wiadomo jak ja naprawic. Wszyscy pija browar a ja siedzie i umieram nic nie pijac aby utrzymac sie do wieczora. Po poludniu mi przechodzi, jedziemy do Pont Du Gards, gdzie malowniczo na skalkach pod rzymskim akweduktem jest ustawiona scena. Miejsce jest niesamowite, urokliwe i malownicze, a koncerty sa zupelnie gratis-swietna sprawa. W zeszlym roku bylismy na Jeffie Milsie, ktory gral z orkiestra narodowa z Monpelliere. W sklepach ukazal sie DVD i sciezka dzwiekowa z tego koncertu. Wczoraj tam konczyl swa trase Laurent Garnier-bylo swietnie. W domu bylismy okolo 3:30. A dzis poniedzialek i nie wiem gdzie mam glowe wsadzic, na dworze jest jakies 1000 w cieniu.
Wypad nad moze-w metrze duchota w autobusach tloki, ze nawet klima nie wydala, a w lodowce jedno piwo! Dobrze, ze dzis nie pracuje.
Kocham takie poniedzialkiJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Nie dość, że mnie zdegradowali i że kierownik zawsze ma rację, to właśnie mnie udu... usadzona Części pomysłów już i tak nie zrealizuję, bo związano mi ręce, nogi i co tam jeszcze można, a resztę do tej pory drukowałam i podpisywałam swoim nazwiskiem, coby nie było, albo wysyłałam mejlem do jak największej potencjalnie zainteresowanej grupy osób.
Przed chwilą otrzymałam polecenie stworzenia czegoś i wysłania mejlem do jednej, konkretnej osoby, która będzie miała 100 % możliwości ingerowania w moje dzieło i przedstawienia go jako swojeCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNie dość, że mnie zdegradowali i że kierownik zawsze ma rację, to właśnie mnie udu... usadzona Części pomysłów już i tak nie zrealizuję, bo związano mi ręce, nogi i co tam jeszcze można, a resztę do tej pory drukowałam i podpisywałam swoim nazwiskiem, coby nie było, albo wysyłałam mejlem do jak największej potencjalnie zainteresowanej grupy osób.
Przed chwilą otrzymałam polecenie stworzenia czegoś i wysłania mejlem do jednej, konkretnej osoby, która będzie miała 100 % możliwości ingerowania w moje dzieło i przedstawienia go jako swojeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Trzymam kciuki Cyborgu Ot, uroki pracy...
(dodam tylko na pocieszenie: mam nadzieję, że nie pracujesz we firmie, w której 95% pracowników to krewni i znajomi...Bo powiem Ci, że ruchu nie ma żadnego Osobiście ćwiczę a:...apolityczność, agadulstwo, aseksualność i pewnie jeszcze parę jakichś "a" się znajdzie )Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Widzę, że nie tylko u mnie nieciekawie ciekawy dzień z powodu roboty.
Rzeknę tylko, że w tym miesiącu premii nie dostanę
Teraz już mam chyba pełny obraz dlaczego moja firma jest tak postrzegana a nie inaczej...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneA ja dziś wstałam o 5tej rano!!!! ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneZależy jak dla kogoLast edited by adam16; 2006-07-21, 22:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment