Tak, stanowczo na otarcie łez piwo jest NAJLEPSZE
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
jestem bardzo sfrustrowany - dzisiaj przed domem nie było żadnego nalewaka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mi się podoba - mam ciepłą wodę w domuPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Dzień zaczął się od poszukiwania rolbaru, którego nie widzę..., oraz od wykonania kilkunastu telefonów, żeby wyjaśnić sytuację z pewnym nieodbywającym się szkoleniem
W tym wszystkim dobre jest jedynie to, że szkolenie się jednak kiedyś odbędzie (choć może to być np. w Łodzi co znacznie podniesie już i tak wysoki jego koszt), oraz to, że mój szef zgodził się potraktować mój urlop mobilnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjestem bardzo sfrustrowany - dzisiaj przed domem nie było żadnego nalewakaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Początek dnia miałam o godz. 00.02 na przystanku autobusowym koło dworca PKP. Przyjechał autobus, na który czekałam, stanął na przystanku 5 metrów dalej, niż powinien, rzuciłam się do niego biegiem, a on mi ciach, drzwi przed nosem zatrzasnął
Właśnie konstruuję pisemną skargę
Comment
-
-
To pewnie pan Ci takiego "psikusa" zrobił....bo nie mają we Wrocławiu konkursu na najuprzejmiejszego kierowcę
Heheheh....w Pznaniu się poprawiło pod tym względem...Ale coś za coś: oóźnienia z tej uprzejmości są jak stąd do WładywostokuMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
"Rozmowy kontrolowane"
Otóż przed chwilką dotarło do pracowników (kanałami bardzo prywatnymi), że od wczoraj u mnie we firmie wszystkie rozmowy telefoniczne są nagrywane. I tylko nie jestem pewna, czy przypadkiem pracownicy nie powinni zostać o tym oficjalnie poinformowani. Tak mi się przynajmniej wydaje....na tą okoliczność: pijemy wino...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
No właśnie chyba powinni...
Do mnie dziś rano dotarło, że mam migrenę i pomimo to muszę jechać do pracy. Tak "wyśmienicie" się czułam, że aż auto pomyliłam. Ze starego Citroena granatowego ZX zrobił się nowiutki czarny Peugot Na szczęście Tato mnie uświadomił....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire"Rozmowy kontrolowane"
Otóż przed chwilką dotarło do pracowników (kanałami bardzo prywatnymi), że od wczoraj u mnie we firmie wszystkie rozmowy telefoniczne są nagrywane. I tylko nie jestem pewna, czy przypadkiem pracownicy nie powinni zostać o tym oficjalnie poinformowani. Tak mi się przynajmniej wydaje....na tą okoliczność: pijemy wino...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNo właśnie chyba powinni...Last edited by adam16; 2006-09-26, 20:01.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Poczatek dnia
obudził mnie kogut o 5:30; uciszyłem go ale zaraz po nim telefon zaczoł mnie informować że dziś do pracy. Wstałem, łazienka potem kuchnia i korytarz... sprowadziłem mojego metalowego rumaka na dół, wskoczyłem na niego, zazgrzytał łańcuch i w droge!!!! cholerny gruchot!!!! ale dojechałem do pracy i byłem pochłonienty nią aż do 16: 30 i znów na rumaka i do domu , stary gruchot ale na korki the best
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiekobudził mnie kogut o 5:30; uciszyłem go ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiekobudził mnie kogut o 5:30; uciszyłem go ale zaraz po nim telefon zaczoł mnie informować że dziś do pracy. Wstałem, łazienka potem kuchnia i korytarz... sprowadziłem mojego metalowego rumaka na dół, wskoczyłem na niego, zazgrzytał łańcuch i w droge!!!! cholerny gruchot!!!! ale dojechałem do pracy i byłem pochłonienty nią aż do 16: 30 i znów na rumaka i do domu , stary gruchot ale na korki the best- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment