Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • monne
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 914

Tak, stanowczo na otarcie łez piwo jest NAJLEPSZE
    .

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23960

jestem bardzo sfrustrowany - dzisiaj przed domem nie było żadnego nalewaka
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• naczelnik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.08
        • 1884

Mi się podoba - mam ciepłą wodę w domu
        Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
        Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• Aldach
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.07
          • 1269

Dzień zaczął się od poszukiwania rolbaru, którego nie widzę..., oraz od wykonania kilkunastu telefonów, żeby wyjaśnić sytuację z pewnym nieodbywającym się szkoleniem
          W tym wszystkim dobre jest jedynie to, że szkolenie się jednak kiedyś odbędzie (choć może to być np. w Łodzi co znacznie podniesie już i tak wysoki jego koszt), oraz to, że mój szef zgodził się potraktować mój urlop mobilnie.

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
            jestem bardzo sfrustrowany - dzisiaj przed domem nie było żadnego nalewaka
            No kurcze, mnie też brakuje widoku kolejki do rolbaru. I noc jakaś taka ciepła była - normalnie można się było spocić - aż trudniej się wstawało . I jeszcze ta cisza... brrrr...
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Początek dnia miałam o godz. 00.02 na przystanku autobusowym koło dworca PKP. Przyjechał autobus, na który czekałam, stanął na przystanku 5 metrów dalej, niż powinien, rzuciłam się do niego biegiem, a on mi ciach, drzwi przed nosem zatrzasnął
              Właśnie konstruuję pisemną skargę
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• kot_z_cheshire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.11
                • 2201

To pewnie pan Ci takiego "psikusa" zrobił....bo nie mają we Wrocławiu konkursu na najuprzejmiejszego kierowcę
                Heheheh....w Pznaniu się poprawiło pod tym względem...Ale coś za coś: oóźnienia z tej uprzejmości są jak stąd do Władywostoku
                Młode koty mają adhd, niestety.
                Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• kot_z_cheshire
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.11
                  • 2201

"Rozmowy kontrolowane"

Otóż przed chwilką dotarło do pracowników (kanałami bardzo prywatnymi), że od wczoraj u mnie we firmie wszystkie rozmowy telefoniczne są nagrywane. I tylko nie jestem pewna, czy przypadkiem pracownicy nie powinni zostać o tym oficjalnie poinformowani. Tak mi się przynajmniej wydaje....na tą okoliczność: pijemy wino...
                  Młode koty mają adhd, niestety.
                  Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                  Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                  Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• monne
                    • 2006.02
                    • 914

No właśnie chyba powinni...
                    Do mnie dziś rano dotarło, że mam migrenę i pomimo to muszę jechać do pracy. Tak "wyśmienicie" się czułam, że aż auto pomyliłam. Ze starego Citroena granatowego ZX zrobił się nowiutki czarny Peugot Na szczęście Tato mnie uświadomił...
                    .

Comment

• Cez
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.01
                      • 1789

Monne to co Ty bierzesz na migrenę?
                      Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• monne
                        • 2006.02
                        • 914

yyy...nooo...tegoo...NO! Aspirynę przeciwmigrenową oczywiście
                        .

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                          "Rozmowy kontrolowane"

Otóż przed chwilką dotarło do pracowników (kanałami bardzo prywatnymi), że od wczoraj u mnie we firmie wszystkie rozmowy telefoniczne są nagrywane. I tylko nie jestem pewna, czy przypadkiem pracownicy nie powinni zostać o tym oficjalnie poinformowani. Tak mi się przynajmniej wydaje....na tą okoliczność: pijemy wino...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                          No właśnie chyba powinni...
                          Nie chyba, a na pewno. Co więcej klient także powinien mieć świadomość nagrywania takiej rozmowy.
                          Last edited by adam16; 2006-09-26, 20:01.
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• drMisiek
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2006.09
                            • 41

Poczatek dnia

obudził mnie kogut o 5:30; uciszyłem go ale zaraz po nim telefon zaczoł mnie informować że dziś do pracy. Wstałem, łazienka potem kuchnia i korytarz... sprowadziłem mojego metalowego rumaka na dół, wskoczyłem na niego, zazgrzytał łańcuch i w droge!!!! cholerny gruchot!!!! ale dojechałem do pracy i byłem pochłonienty nią aż do 16: 30 i znów na rumaka i do domu , stary gruchot ale na korki the best

Comment

• adam16
                              • 2001.02
                              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiek
                              obudził mnie kogut o 5:30; uciszyłem go ...
                              Czyżbyś na obiad miał rosół?
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23960

FCJP

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiek
                                obudził mnie kogut o 5:30; uciszyłem go ale zaraz po nim telefon zaczoł mnie informować że dziś do pracy. Wstałem, łazienka potem kuchnia i korytarz... sprowadziłem mojego metalowego rumaka na dół, wskoczyłem na niego, zazgrzytał łańcuch i w droge!!!! cholerny gruchot!!!! ale dojechałem do pracy i byłem pochłonienty nią aż do 16: 30 i znów na rumaka i do domu , stary gruchot ale na korki the best
                                ostatnio na początek dnia chciałem gdzieś napisać jakie to mam wielkie zero "na końcie"
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X