Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
-
-
no to wreszcie czas ruszyć zatyłki i chodzić na piechotę do roboty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNie ma chodnika na mojej trasie na pewnym odcinku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpewnie trzeba przekroczyć jakąś przecznicę ehh, te leniwe Wrocławiaki zawsze znajdą sobie wymówkęMM961
4:-)
Comment
-
-
a nie mówiłem?
może po prostu to wstyd w tej okolicy chodzić na piechotę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceludało mi się zmusić kolejną osobę do zalogowania się na Forum, więc jest już trochę nastrojowo lepiej.
Wstałam dziś z "silnym" postanowieniem, że przechodze na dietę. Po czym poszłam do sklepu po pierś z indyka i wróciłam.... z tłustą metką łososiową
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle Kowalska to raczej remont też będzie miała na odcinku, gdzie będzie go można objechać bocznymi uliczkami. A póki co na Kowalską, zamiast Mydlaną możesz się dostać przez Miłoszycką i Ceglaną, tak jak jedzie 118.
"Utrudnienia w ruchu spowodowane remontem ulic Mydlanej i Kowalskiej
Zarząd Dróg i Komunikacji informuje, że we wtorek 7 listopada rozpocznie się remont ulic Mydlanej i Kowalskiej. Od 7 do 17 listopada ulica Mydlana zostanie zamknięta na odcinku od przejazdu kolejowego do Miłoszyckiej. Objazd prowadzi ulicami: Swojczycką, Ludową i Miłoszycką. Ulica Kowalska będzie remontowana etapami: od 20 do 25 listopada odcinek pomiędzy Działdowską a Tczewską, a od 27 listopada do 20 grudnia pomiędzy przejazdem kolejowym a zjazdem na ulicę Krzywoustego. W czasie remontu ruch na ulicy Kowalskiej będzie się odbywał wahadłowo. Wykonawcą prac jest konsorcjum firm REMDRO i DUCHIMPEX. Koszt – 2,5 mln złotych."
Muszę uskutecznić teleportację.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo i wszystko jasne - Cyborga rajcuje przemoc
Z ostatnich moich "nabytków", to jakoś Qboland się nie skarży, a Wirek chyba by nawet nie śmiał
Ad meritum: dzień się zaczął dziwnie i jest coraz dziwniejszy nastrojowo-wydarzeniowo.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ja dzień rozpocząłem od przedłużenia L4 (Dziku - nie zabij )Last edited by adam16; 2006-11-07, 14:26.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJak to jest, że mieszkam we Wrocławiu, pracuję we Wrocławiu i, k..., muszę tak wcześnie wstawać, żeby dojechać na 8:00 do pracy?!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment