Jakoś nie wierzę, żeby ktoś z tego grona chciał tam zajrzeć z własnej woli
Lokale podłej kategorii
Collapse
X
-
-
Przemocą to może nie, ale wcześniej musiałam wypić dwa piwa gdzie indziej
Comment
-
-
ale kitujecie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To wszystko prawda. W co nie uwierzyłeś?
Comment
-
-
Napewno Maryhh widział właśnie Szwejka. A Szwejk to nie speluna, choć lokal ogólnie taki sobie jak dla mnie.
Ja do tamtej speluny bez Krzysia nie pójdę - on nadaje swoim wyglądem powagi całemu przedsięwzięciu
Comment
-
-
będšc przejazdem natrafiłem na lokal ze szwejkiem ale widziałem go tylko z samochodu.
mysle iż to jest ten o którym mówicieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
no nie wiem, bo jest jedna restauracja ze Szwejkiem na zewnątrz, ale nijak pasuje do opisu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A oto krótka relacja:
Niestety wczoraj nie było nastroju, żeby wstępować, ale wykonałem zadanie dzisiaj. Na pierwszy ogień Książęce, rewelacja. Poprawka - Szwejk, też dobre, acz po krainie łagodności trochę ciężkie. Klimaty były zupełnie inne - zamiast dwóch wciętych gości za barem jeden bardzo wcięty z głosem Himilsbacha, ale jak w trójkę z jakimś stojącym obok żulem zaczęliśmy omawiać piwa krajowe, zrobiło się bardzo sympatycznie. Szkoda, że to była tylko przerwa śniadaniowa w pracy. Muszę kiedyś zasiąść tam na dłużej.
Comment
-
-
dalej uważam że kitujecie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Krzysiu i Marusia oczywiście.
Nie ma żadnej takiej knajpy, o której wspominacie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment