pewnie taaak.
zdjęcia
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
no i w końcu
Hej, no i w końcu galeria zaczęła się zbliżać wielkimi krokami.....
Comment
-
-
jeszcze kilka dni i będzie gotowe oskryptowanie do galerii.
główny problem już za mną... jeszcze trochę cierpliwości...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no i w środę lub w czwartek rano ruszymy z galerią
w końcu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment
-
-
a czego się boisz? i to o takiej porze???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Marusia boi się, że po mojej cenzurze galeria będzie składać się z dwóch zdjęć z SG - pierwszego, sobotniego widoku przez drzwi na taras, przedstawiającego opad ciągły, i drugiego, z widoczkiem nasłonecznionej okolicy na drugi dzień rano
Comment
-
-
Nie, boję się, że przeoczyłam jakieś SWOJE zdjęcie, którego nie chcę w galerii
Comment
-
-
jaką próbną, he?
info o zdjęciach z SG których nie chcesz żeby były upublicznione wiesz gdzie masz zamieścić.
(BTW, pospiesz się z tym proszę, bo będzie trzeba zakończyć wreszcie dywagacje na ten temat i zamieścić zdjęcia)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Grzechu, sprawa SG jest bardziej skomplikowana od reszty zdjęć. Po prostu jest ich cała masa i to w, hm, że tak powiem, różnych ciekawych sytuacjach i nie każdy z nas chciałby, żeby te zdjęcia były upublicznione... a one idą via Art, bo Art je wszystkie ma, więc najprościej będzie, jak on stworzy galerię SG.
Ja np. nie zażyczyłam sobie mojego tańca na rurze od parasola
Comment
-
Comment