A moim skromnym zdaniem to jest misio, którego powinni odizolować.
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
No coż, zawsze uważałem tego pana za jakże wymowny, acz żałosny przykład tego, że za pieniądze można kupić niemal wszystko. A zwłaszcza władzę.
To tak, jakby na stolcu premiera rządu Najjaśniejszej zasiadał pan Kulczyk, albo pan Solorz. Wprawdzie nie są oni mniej kompetentni od pana Kazimierza M, ale za to ile kasy mająPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Piwny salon odnowy biologicznej
Ciekawostka
Comment
-
sposób na ptasią grypę?
Sposoby na ptasią grypę:
1. Nie bawić się ptaszkiem.
2. Nie chodzić spać z kurami.
3. Nie siadać na jajach.
4. Nie puszczać pawia.
5. Nie wycinać orla w progu.
6. Uważac na wylatujące gile.
7. Nie pić na sępa
8. Nie chwalić ogonka
9. Nie zadawać się z kurami domowymiComment
-
-
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
-
A ja pozwolę sobie wkleić mejla, którego dzisiaj dostałam (przepraszam, ale nie chciało mi się poprawiać interpunkcji i polksich znaków). Tak ku przestrodze....
UWAGA Oszustki!
Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje moga
sie przydac. Chce Was ostrzec przed tym, co moze sie przydarzyc
szczególnie mezczyznom. Padlem ofiara przebieglych oszustek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdazylo mi sie to w TESCO, ale moglo w innym markecie i komus
innemu. Oszustki dzialaja nastepujaco:
Dwie ladne dziewczyny kolo 20-tki przychodza do waszego samochodu, kiedy ladujecie zakupy do bagaznika. Zaczynaja myc szyby a piersi im doslownie wyskakuja z bluzek. Kto by nie popatrzyl? Jak im podziekujecie i zaproponujecie
pieniadze za wykonana prace, odmówia i poprosza, by je lepiej podrzucic do nastepnego TESCO. Jezeli sie zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczna sie nawzajem piescic. Nastepnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera sie do lodzika. W tym czasie druga kradnie kase z Waszego portfela. Ja zostalem wlasnie tak okradziony w zeszly czwartek, piatek, sobote i dwa razy w poniedzialek (wczoraj nie
bylem na zakupach bo nie mialem czasu)!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaSposoby na ptasią grypę:
4. Nie puszczać pawia.
poza tym nie spać na dzięcioła i darować sobie łabędzi śpiew. i uważać trza, co by gęś nie kopła./fcjp do piachu/ o kaczkach już nawet nie wspomnę...
hej, sokoły!**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJa zostalem wlasnie tak okradziony w zeszly czwartek, piatek, sobote i dwa razy w poniedzialek (wczoraj nie
bylem na zakupach bo nie mialem czasu)!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA ja pozwolę sobie wkleić mejla, którego dzisiaj dostałam (przepraszam, ale nie chciało mi się poprawiać interpunkcji i polksich znaków). Tak ku przestrodze....
UWAGA Oszustki!
Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje moga
sie przydac. Chce Was ostrzec przed tym, co moze sie przydarzyc
szczególnie mezczyznom. Padlem ofiara przebieglych oszustek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdazylo mi sie to w TESCO, ale moglo w innym markecie i komus
innemu. Oszustki dzialaja nastepujaco:
Dwie ladne dziewczyny kolo 20-tki przychodza do waszego samochodu, kiedy ladujecie zakupy do bagaznika. Zaczynaja myc szyby a piersi im doslownie wyskakuja z bluzek. Kto by nie popatrzyl? Jak im podziekujecie i zaproponujecie
pieniadze za wykonana prace, odmówia i poprosza, by je lepiej podrzucic do nastepnego TESCO. Jezeli sie zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczna sie nawzajem piescic. Nastepnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera sie do lodzika. W tym czasie druga kradnie kase z Waszego portfela. Ja zostalem wlasnie tak okradziony w zeszly czwartek, piatek, sobote i dwa razy w poniedzialek (wczoraj nie
bylem na zakupach bo nie mialem czasu)!chickkiller :)Comment
Comment