Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
To wkleję tekst byście się mogli pośmiać:
"Zasady wymienione w dalszej części tekstu nie podlegają negocjacji. Emaile w HTMLu i innych dziwnych formatach nie zostaną przez nas przeczytane, mój Apple Macintosh automatycznie takie emaile kasuje. Alergicznie reaguję na odpowiadanie nad cytatem i nadmierne cytowanie. Emaile nieprawidłowo sformatowane zostaną przeczytane w ostatniej kolejności albo nigdy, bo najpewniej mój Apple Macintosh je skasuje. HTML w emailach jest zły dla Sieci, a my lubimy Sieć i nie obchodzi nas, co Ty o tym sądzisz. Nie wiesz jak wysłać email w czystym tekscie, z jedynie właściwym kodowaniem (ISO-8859-2 lub UTF-8)? Przeczytaj przyjazdną instrukcję obsługi swojego programu pocztowego. Brak polskich liter oznacza duże prawdopodobieństwo, że mój Apple Macintosh skasuje list i go nie przeczytam. Preferuję komunikację tekstową i nic mnie nie obchodzi, co Ty o tym sądzisz. Ba - wymagam komunikacji tekstowej. Wiem jak bardzo lubisz sobie rozmawiać przez telefon. Przykro mi. Ja nie lubię i odmawiam rozmawiania przez telefon. Nie mam telefonu albo nie podniosę słuchawki. Czas na odpowiedź to 48 godzin - jeśli wcześniej zaczniesz panikować i wysyłać ponaglenia - masz szansę na to, że mój Apple Macintosh od tej pory zacznie kasować wszystkie Twoje listy. Nie zrozumcie mnie żle - jak nie proszę - ja rozkazuję. Będzie tak jak ja chcę albo nic z tego nie będzie i nic mnie nie obchodzi, co Ty o tym sądzisz. Przesyłki wysyłam wyłącznie kurierem na koszt odbiorcy i nic mnie nie obchodzi co Ty o tym sądzisz. Niezadowolonym chętnie zwrócę pieniądze. Komu się powyższe nie podoba, niech sobie zrobi krzywdę, bo i tak nic mnie nie obchodzi co ktokolwiek o tym sądzi, a wszystkie listy na ten temat kasuje mój Apple Macintosh, więc i tak ich nie przeczytam, a jeśli nawet przeczytam, to i tak nic mnie nie obchodzi Twoja opinia na temat moich zasad. O, właśnie kilka listów zostało automatycznie skasowane przed przeczytaniem..."
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment