A może tapetka do NOKII ?? (szukajcie w dziale "Multimedia" (oryginalna bez znaczka w tle)
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Dzisiaj znalezione w mojej skrzynce
[Admin: załącznik usunięty bo już znajduje się w kilku miejscach w Browarze, m.in. w Galerii](_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
albeertos napisał(a)
Dzisiaj znalezione w mojej skrzynce
[Admin: załącznik usunięty bo już znajduje się w kilku miejscach w Browarze, m.in. w Galerii]Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
chodziło o ten obrzek: http://www.browar.biz/galeria.php?id=847- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Mea culpa, nie sprawdzałem wcześniej. Tak mi się spodobał, że od razu go wrzuciłem do właściwego tematu...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Comment
-
jerzy napisał(a)
Reklamujesz Nokie? Masz z tego jakieś przychody?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba napisał(a)
taaaak! ma. już 3001-szego postaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
jerzy napisał(a)
Reklamujesz Nokie? Masz z tego jakieś przychody?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
jerzy napisał(a)
Reklamujesz Nokie? Masz z tego jakieś przychody?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
-
Odp: Coś dla piwoszy
eM-Ski napisał(a)
Czy jesteś ekspertem czy abstynentemNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Metro, 23 październik 2003
krótka notka prasowa, cyt. w całości:
"Piwne województwo"
Koszaliński browar BROK włączył się do walki o 17 województwo. Na zielonych plakatach rowzwieszonych w byłym Koszalińskiem widać kutry, butelkę, nazwy miast i hasło: "Tak dla Środkowopomorskiego".
- Umieszczenie nazwy Kołobrzeg na plakacie to naduzycie. Reklama napojów wyskokowych i pomysłu Komitetu Inicjatywy Ustawodawczej nie trzyma się kupy - uważa Marek Sobczak wiceprezydent Kołobrzegu.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Hdzie jest q... ta dziura... eek!
Tylko skala kończy się jakoś tak wcześnie - Duńczycy nie przewidzieli Słowian.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Comment