W konwencji humoru znanego z autopsji:
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaDziwi mnie, że Piechna zgodził się wziąć udział w tej szopce.
Myślałem, że to normalny gość...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gisouZnalezione na wp.pl http://mundial.wp.pl/wiadomosc.html?...4279&kat=26721
Franek gra dalej, Dudek nic nie straci, Boniek królem
Życie Warszawy 18.05.2006 07:42
......
Podobnie rzecz ma się z reklamą Tyskiego. Dudek zniknął z piwnych spotów już miesiąc temu, ale nie ma to nic wspólnego z jego grą w kadrze. Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji uznała, że filmik z Dudkiem jest sprzeczny z ustawą o wychowaniu w trzeźwości (reklamy alkoholu nie mogą kojarzyć się m.in. z sukcesem). To jednak problem szefów Grupy Żywiec, do której należy marka Tyskie. Twarz Dudka była do dyspozycji. Kasa więc musiała się zgadzać. Jaka to kasa?
A ja już się troszkę gubię w tych koncernachComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisPrawie jak struś....(chyba ktoś to usunie)
Comment
-
Nota biograficzna Pierwszej Damy z oficjalnej strony www.prezydent.pl:
Bezpośredni link tu
A informacja najbardziej ciekawa:
... W 1978 r. wyszła za mąż za Lecha Kaczyńskiego, ówcześnie asystenta na Wydziale Prawa Uniwersytetu Gdańskiego. W 1980 r. urodziła się córka Marta. Po długim urlopie macierzyńskim i bezpłatnym nie wróciła już do pracy zawodowej. W latach 80. zajmowała się wychowaniem córki, tłumaczeniami z języka angielskiego i francuskiego, lekcjami oraz wspomaganiem męża w działalności opozycyjnej i podziemnej...
Podoba mi się to: ...Po długim urlopie macierzyńskim i bezpłatnym...
Jakie to żałosne. Becikowe dostali?
P.S. I wciąż żadnej informacji o wiekuOstatnia zmiana dokonana przez huanghua; 2006-05-24, 21:58.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
O mamo
"Niemieccy kuratorzy pracujący z trudną młodzieżą nie kryli zdziwienia, kiedy dziewczyna, u której interweniowali po telefonie jej matki, okazała się... prawie 70-letnią starszą panią.
Kiedy kuratorzy pojawili się pod wskazanym adresem, spodziewali się, że w mieszkaniu zastaną młodą dziewczynę. Wcześniej dostali bowiem telefon od matki, zaniepokojonej "rozwiązłym trybem życia jej córki" i faktem, że od niedawna ma "chłopaka".
Na miejscu okazało się, że owa niegrzeczna dziewczynka ma 68 lat, a jej matka - 92. Jak podają niemieckie media, kuratorzy poinformowali starszą panią, że jej dziecko niestety przekroczyło już wiek, w którym mogą oni interweniować." Gazeta.plŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
"Niemieccy kuratorzy pracujący z trudną młodzieżą nie kryli zdziwienia, kiedy dziewczyna, u której interweniowali po telefonie jej matki, okazała się... prawie 70-letnią starszą panią.
hehe dobre.
Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk... kuratorzy poinformowali starszą panią, że jej dziecko niestety przekroczyło już wiek, w którym mogą oni interweniować."
A tak przy okazji kiedys jeden 106-letni Szwed otrzymal wezwanie do szkoly - podlega obowiazkowi a sie nie stawil! Komputerowy system kuratorium byl po prostu tylko dwucyfrowy.Comment