Monne, jesteś sentymentalna, wzruszasz się byle czym. Całkiem podobne rzeczy widziałem na polskich giełdach birofiliów.
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
co tymbardziej nie nastraja pozytywnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekMonne, jesteś sentymentalna, wzruszasz się byle czym. Całkiem podobne rzeczy widziałem na polskich giełdach birofiliów.
Hehe, aleś mnie rozszyfrował no ja jeszcze na żadnej nie byłam i pewnie stąd ten mój "brak obycia" ....
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekMonne, jesteś sentymentalna, wzruszasz się byle czym. Całkiem podobne rzeczy widziałem na polskich giełdach birofiliów.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Monne , nie bierz poważnie bzdur które wypisuje Pieczarek , może i On coś podobnego widział ale chyba stojąc przed lustrem w łazience, często bywam na giełdach i zdarza się że ktoś przyśnie ale nigdy nie widziałem podobnych historyjek .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Monne , nie bierz poważnie bzdur które wypisuje Pieczarek .
Dzięki za rozjaśnienie tematu już się zaczęłam zastanawiać czy na tych imprezach w ludziach budzi się syndrom "wciąż nienasyconego" ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jest już kilka podobnych obiektów w Europie (najbliższy w okolicach Berlina) a co najciekawsze jest koncepcja budowy czegoś takiego w okolicach Łodzi. Jeśli nasi kochani samorządowcy tego nie będą utrudniac to chętni z kasą tylko czekają żeby im udostępnic tereny inwestycyjne...Comment
-
Last edited by YouPeter; 2006-06-25, 13:27.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
-
Eeee...Shlangbaum...Przesadzasz. Nie podoba Ci się różówy? A swoją drogą twierdzę, że ten uroczy, różówiutki blogasek to prowokacja. Ludzi tak bardzo ogarniętych tylko wyglądem nie ma...Nie ma prawa byćMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
Comment