Hmm..Nie wiem co powiedzieć Garfunkel...Może po 1. wybadaj czy to dla "beki" ten blog jest...(określenie "beka" pada w komentarzach i jako takie mnie zdziwiło, kazało się zastanowić nad znaczeniem i nawet ucieszyłam się jak je rozgryzłam: znaczy się: jeszcze taka stara nie jestem), 2. weź się może do tego nie przyznawaj
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmm..Nie wiem co powiedzieć Garfunkel...Może po 1. wybadaj czy to dla "beki" ten blog jest...(określenie "beka" pada w komentarzach i jako takie mnie zdziwiło, kazało się zastanowić nad znaczeniem i nawet ucieszyłam się jak je rozgryzłam: znaczy się: jeszcze taka stara nie jestem), 2. weź się może do tego nie przyznawaj
Ale naprawdę znam!!! On jest z Częstochowy...czasem jakaś twarz zapadnie w pamięć...Jestem pewna, ze pracował w Jackpot& Cottonfield w Częstochowie, robiłam zakupy , a on podszedł, powiedział: jestem Darek, w czym mogę pomóc?...a pamiętam, bo taki trochę dziwny był..Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesReforma w Ministerstwie Finansów, uproszczenie deklaracji podatkowych.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Reklamy Dog in the fog - całkiem miłe, ale raczej dla pełnoletnich (nie tylko z powodu reklamowanego produktu ).
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelReklamy Dog in the fog - całkiem miłe, ale raczej dla pełnoletnich (nie tylko z powodu reklamowanego produktu ).
http://www.doginthefog.pl/reklamy/index.htmlComment
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Tak więc uczyć się, uczyć i jeszcze raz uczyć jak opisywać piwaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Comment
Comment