Maggyk..Chyba karta rowerowa wystarczy wraz z dowodem wpłaty jakiejś kwoty za możliwość zjęcia miejsca w pierwszej dziesiątce peletonu
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
Comment
-
Nie wiem, czy już było... Jeśli chcesz iść na mecz, nie stać w kolejce do baru i nie płacić za piwo, zamiast piersiówki możesz kupić brzuchówkę (?).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNie wiem, czy już było... Jeśli chcesz iść na mecz, nie stać w kolejce do baru i nie płacić za piwo, zamiast piersiówki możesz kupić brzuchówkę (?).Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Tylko na portera zwróciłes uwagę?!
Połowa tam zamieszczona to bzdury.
Ten przykład udowadnia, że Internet jest nie tylko skarbnicą wiedzy, ale również mekką głupoty...
Maggyk, no to zaraz po porterze skorzystajcie z przepisu na lagera...
"Świetne" jest też wyjasnienie, o co chodzi z Ice Lagerami...
Eh, teraz tez widzę, że i stouty charakteryzuja sie dodatkiem pszenicy...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BEh, teraz tez widzę, że i stouty charakteryzuja sie dodatkiem pszenicy...
Mi najbardziej podoba się dzielenie piw dolnej fermentacjo na lagery i pilsnery.Last edited by Marcin_wc; 2006-07-23, 21:07.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BTylko na portera zwróciłes uwagę?!
Połowa tam zamieszczona to bzdury.
Ten przykład udowadnia, że Internet jest nie tylko skarbnicą wiedzy, ale również mekką głupoty...Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment