Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Last edited by Ahumba; 2006-11-28, 21:39.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
o cholera, w takim razie za kare wyznaczam sobie pójść w tą mgłe do knajpy Mefisto na jednego browara.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyAnglik - dżentelmen.
Angielka - kostka lodu z dziurką.
Kiedyś T-Raperzy znad Wisły mieli o tym piosenkę.Comment
-
http://www.poolicz.pl program liczący przez www. Nie tylko podaje wynik, ale i pokazuje jak to należy policzyć. W przyszłości rónież na tel. kom.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Jak ktoś myśli, że kiedyś będzie wybitnym perkusistą, to się myli Tacy mali geniusze nudzą się w wieku kilkunastu lat tym co robili dotychczas i zaczynają interesować się dziewczynamiComment
-
E tam, pomyśl ile lasek ma teraz w przedszkolu . "Taki to pożyje"
Tak swoją drogą to chłopak jest przesadzonyPozdrawiam
djComment
-
Było dziś o nim w Wiadomosciach czy innych Wydarzeniach. Sławny jest normalnie.Comment
-
Ładnie chłopak puka. Ma ojca muzyka jak wynika z innego filmiku.
Ma predyspozycję na wybitnego pałkera, ale może mu się znudzić - zainteresuje się czymś innym i koniec.
Mój brat też fajnie grał na perkusji na początku szkoły podstawowej. Lepiej niż kolesie 10 lat starsi od niego. Potem postawił na piłkę nożną, perkusję sprzedał i koniec.MM961
4:-)Comment
-
1000 sposobów otwierania piwa(butelkowego).
Nie widziałem jeszcze wszystkich ale jak do tej pory w moim rankingu przwodzą: o żółwia(żywego) i pajdą chlebaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shermanhttp://stuff.twoday.net/
1000 sposobów otwierania piwa(butelkowego).
Nie widziałem jeszcze wszystkich ale jak do tej pory w moim rankingu przwodzą: o żółwia(żywego) i pajdą chleba
Na uwagę zasługuje otwieranie piwa za pomocą wystrzeliwanego korka od szampanaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment