Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika endrio
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Buuu... Tam, gdzie u faceta pojawia się "Ty OGIERZE", u kobiety - "Żyjesz z PASJĄ"Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelBuuu... Tam, gdzie u faceta pojawia się "Ty OGIERZE", u kobiety - "Żyjesz z PASJĄ"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireWiesz, chyba wolę taką wersję niż np: jesteś klaczką czy ....(piszę to dość niechętnie) dziką kocicą. Mrrrrrauuuuu......
Ps. Na tej stronie www mają też fajne kartki do sprawiania przyjemności innymCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Piwo dla blondynek?
"Paris Hilton została wybrana przez australijski browar "Bondi Beer" do reklamowania swojego piwa. Z tego powodu gwiazda pojawiła się w Australii i pośród tamtejszych modelek pozowała do zdjęć, reklamując piwo dla blondynek. "
Szkoda, że nie jestem blondynką.....ZłośnicaComment
-
Pleśnie jak plastry cytryny fuuuuj.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
Pięęęęęęęęęękne.
Ja bym wolał mieć takie piękne pleśnie, niż żeby moja warka, ot tak, po prostu, się zepsuła."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Kiepskie to piwo było, nawet się lekko nie zapieniło przy wylewaniu do kiblaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cukierniczka"Paris Hilton została wybrana przez australijski browar "Bondi Beer" do reklamowania swojego piwa. Z tego powodu gwiazda pojawiła się w Australii i pośród tamtejszych modelek pozowała do zdjęć, reklamując piwo dla blondynek. "
Szkoda, że nie jestem blondynką.....
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cukierniczka"Paris Hilton została wybrana przez australijski browar "Bondi Beer" do reklamowania swojego piwa. Z tego powodu gwiazda pojawiła się w Australii i pośród tamtejszych modelek pozowała do zdjęć, reklamując piwo dla blondynek. "
Szkoda, że nie jestem blondynką.....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Znalazłem w sieci taki oto opis piwa. Najlepsze kawałki na czerwono.
Najnowszy produkt z rodziny piwa Tucher. Piwo Crown charakteryzuje butelka o innowacyjnym kształcie który wyróżniono nagrodą 'Designpramierte Premiumgenuss' - (najładniejszy kształt butelki piwnej). Zaletą butelki jest możliwość delektowania się piwem Tucher prosto z niej dzięki specjalnemu kształtowi. Piwo Crown podbiło już serca bywalców wielu dyskotek na całym świecie. Tradycyjne piwo górnej fermentacji z bawarskich drożdży - specjalność browaru z uwydatnionym posmakiem piwa pszennego i wysokością zawartością witamin z grupy B. Naturalna, nieklarowna konsystencja tego gatunku piwa wynika z procesu górnej fermentacji.
Strona główna / Piwa / Ciemne / "Dog In The Fog"
Polskie Piwo: "Eire" Browar Czarnków
Produkowane według najstarszej irlandzkiej receptury. Jest to piwo o wyższej zawartości alkoholu, ujmująco łagodne, swój kolor zawdzięcza ciemnemu słodowi.Polskie Piwo: "Koźlak" Browar Jurand
Mocne, aromatyczne piwo ciemne - jedyny prawdziwy koźlak dostępny na rynku polskim - o zawartości alkoholu 7,8% obj. i ekstrakcie 18% wag.
Najdłużej warzone piwo w Polsce - od 8 do 10 tygodni.
Polskie Piwo: "Żywiec Porter" Browar Żywiec
to było chyba najohydniejsze piwo jakie kiedy kolwiek piłam fuuu ;/ na poczatku smakuje jak normalny żywiec ale pózniej ma taką straszną gorycz... już Karpackie 9% było przy tym owiele lepsze... ostrzegam nie pijcie tego..
pl3mniczekComment
Comment