Są klubowe piwa to czemu by nie coś więcej
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Ciekawe czy Widzew o tym wie. Boniek raczej lepsze rzeczy pija...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumŻona za kierownicą po czesku http://www.autorevue.cz/default.aspx...&article=10966Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomal-111
Cena rośnie ....Comment
-
Za wp.pl
"Emeryt wygrał spór z operatorem komórkowym
PAP 23:26
77-letni Oliver DeSofi z Sarasoty na Florydzie wygrałciągnący się od 2 miesięcy spór z operatorem telefonii komórkowej Cingular Wireless. Operator usiłował obciążyć emeryta rachunkiem na ponad 30 tys. dol.
Był to rachunek za połączenia, których DeSofi - jak zapewnia - nigdy nie wykonał.
(...) "(mam)
BUAHAHAHA ciągnący się 2 miesiące Nie mogę, jak to nie jest jakiś czeski błąd to ten, kto tłumaczył tego newsa, powinien wziać pod uwagę polskie realia, anit takie rzeczy wypisywać.Comment
-
-
....:::W dROoOogom stHronem sjeM nNjE da :::....
Po pierwsze, żaden komputer sobie z tym nie poradzi
Po drugie, i tak nie warto tego "tłumaczyć"Last edited by Wujcio_Shaggy; 2007-01-29, 16:03.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Kurcze, a już miałam nadzieję, że jednak...A że nie warto tłumaczyc..Dopóki nie przetłumaczę, to nie będę wiedziała. A nóż jakieś historie z zycia Tokyo Hotel czy Blog27 mnie ominą?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Wątpię, żeby ktoś, mając coś ciekawego do powiedzenia zapisywał to w taki sposób... A co do Blog27, to podejrzewam, że wystarczy regularna lektura tzw. "kolorowych pism" oraz tabloidów.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Hmm..Tabloidy...Matko jedyna! Nie przypominaj mi. Mam z nimi do czynienia w poczekalni u dentysty, więc nic dziwnego, że nie za dobrze mi się kojarząMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNajnowszy teledysk Rammsteina z nowym wokalistą:
http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxt...related&searchNie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNajnowszy teledysk Rammsteina z nowym wokalistą:
http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxt...related&search
Mam na myśli tych co ich widać a nie słychać."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment