Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Chyba spreparowne , bo inaczej to ten sekretariat pani by chyba musiała sama sobie wybudować i to gdzieś za granicą
No ale , chociaż pensja przyzwoita ....
Cena domeny: 7500 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Cena domeny: 7500 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Dobre!
Najbardziej podobają mi się wymagania, a szczególnie ładne uzębienie.
Zdrowie pracodawcy
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
A mi się podoba w szczególności skromność: "Predyspozycji do pracy z Inwestorem osobą wykształconą w zakresie finansów i rzeczoznawstwa majątkowego prezentującą wysoki poziom inteligencji emocjonalnej i duże poczucie humoru."
Mam nadzieję, że to błąd a nie..nowa, kreatywna ortografia
Attached Files
Rybacy z rosyjskiego portu Taganrog wyłowili z morza ufoludka. Nie ma jednak szans na przeprowadzenie przełomowych badań, bo przestraszeni odkryciem rybacy uznali, że najbezpieczniej będzie kosmitę zjeść - informuje 'Fakt'.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Comment