... pewnie wtedy jeszcze nie było takich komórek
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy... pewnie wtedy jeszcze nie było takich komórekMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekI czuję wewnętrzne bzie.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireCzy to jest to samo co wewnętrzne fuj?Comment
-
Co za kraj, nie można prezydenta od premiera odróżnićComment
-
85%Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Wszechpolak !Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Yeeeeeeeeah! 95% Ale sam nie wiem jak mi się udałoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Lecha łatwo poznać, bo ma pieprza koło nosa z lewej strony.Last edited by Shlangbaum; 2007-03-06, 22:29.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukBanalne. 100%.Last edited by DanielJakubowski; 2007-03-06, 23:22.Pozdrawiam
djComment
Comment