To też dosyć wulgarne, szczególnie pod koniec ale trudno się dziwić, mi też by nerwy puściły.
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAleż nie mam nic przeciwko, po prostu zdziwiłam się, że masz akurat takie poczucie humoru, jakoś mi ono nie współgra z wysublimowanymi gustami dotyczącymi fotografii ślubnej
A co do monidełek - cóż, jakoś tak samo wyszłoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTo też dosyć wulgarne, szczególnie pod koniec ale trudno się dziwić, mi też by nerwy puściły.
http://telefon.z.rawicza.patrz.pl/
Sorry, ale sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaInfolinie to jest jakaś kara boska za grzechy, współczuję ludziom, którzy tam pracują, zwłaszcza, że pracodawca z reguły nawet ich nie doszkoli tylko puszcza na żywioł i potem klienci tym bardziej się wk....Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTo też dosyć wulgarne, szczególnie pod koniec ale trudno się dziwić, mi też by nerwy puściły.
http://telefon.z.rawicza.patrz.pl/Last edited by adam16; 2007-03-09, 19:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Normalka - Tele2 podłącza na podstawie sfałszowanych podpisów podłączali ludzi którzy potem mają z tego powodu problemy. Swoją drogą klient wulgarny jak mało kto. Ale racja po jego stronie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Swoją drogą klient wulgarny jak mało kto.
"...niech pan mnie do sądu poda to panu będę mógł przyp.....lić bo tera pana nie widze (...) błagam pana ch..u zaj...ny oddaj mnie do sądu... "
Comment
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaWejdz na www.google.pl i wpisz debil oraz wybiesz szczęśliwy traf.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaWejdz na www.google.pl i wpisz debil oraz wybiesz szczęśliwy traf.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąW natuuurze mamy ciągły ruch...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Ciekawe jest jak w google wpisze się słowo 'kutas' i kliknie w 'szczęśliwy traf'.Comment
Comment