Gotuj z Kononem
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Hmm..To wręcz inna, nowa potrawa: "smarzone placki"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Fujarka szczurołapa z Hammeln wabiła szczury i dzieci. Ten gwizdeczek wabi pieniądze. Faktycznie, sympatyczne działanieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Mały detektyw
Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić
- "Ty", czy "Pan"?
Autobus jest ekspresowy. Jeli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, oznacza to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji...
- Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?Comment
-
Z maila. Jak już było, nie bić proszę
Nowa deklinacja jęz. polskiego.
Obecnie znana deklinacja poszerzona została o dodatkowe odmiany:
1. Mianownik - kto? co?
2. Dopełniacz - kogo? czego
3. Celownik - komu? czemu?
4. Biernik - kogo? co
5. Nadrzędnik - z kim? z czym?
6. Miejscownik - o kim? o czym?
7. Wołacz - o!
8. Intymnik - kto z kim?
9. Wygryźnik - kto, kogo i dlaczego?
10. Łapownik - kto? komu? ile?
11. Przypierdolnik - komu? w co?
12. Przypierdolnik materialny - komu? w co? za ile?
13. Powodnik - dlaczego ja?
14. Dziwnik - ke?
15. Rządownik - kwa? kwa?
16. Złodziejnik - komu? gdzie? ile?
17. Politycznik - koalicja? z kim? dlaczego? po co?
18. Powybornik - co ja q...wa zrobilem?Młode koty mają adhd, niestety.
-
-
Ja nie wiem Shlangbaum, co Ty w google wpisujesz, że takie cuda znajdujeszLast edited by kot_z_cheshire; 2007-03-30, 22:55.Młode koty mają adhd, niestety.
-
-
No to ja nie wiem, co on w google wpisuje
(swoją drogą...niezła ściema: muszę zapamiętać)Młode koty mają adhd, niestety.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZa przeproszeniem: idź się wyspać kobieto Dobranoc.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment