Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Comment
-
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelCzy to się kiedyś kończy? Oglądam już ponad 3 minuty i nic... Się obrazki zmieniają, ale pointy brakComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJak przyspieszysz projekcję tym suwakiem z lewego górnego rogu ekranu to dojdziesz w pewnym momencie do punktu wyjścia.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelSęk w tym, że po samoistnym uruchomieniu się projekcji nie mam żadnych elementów klikalnych - widzę wyłącznie ten filmik (po 4 minutach zamknęłam kartę).
Kręci mi się w głowie od oglądania"Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelSęk w tym, że po samoistnym uruchomieniu się projekcji nie mam żadnych elementów klikalnychComment
-
Last edited by mgiełka26; 2007-04-02, 19:47.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaZapamiętaj jakiś charakterystyczny fragment i zobaczysz go znowu - dużo szybciej niż po 4 minutach
Kręci mi się w głowie od oglądania
Z rzeczy, które doczekały się jakiejkolwiek mojej reakcji, to TO i TO.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Comment