A co to za narcyz w ogóle?
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Comment
-
"... w imieniu swoim oraz mieszkańców lokalu nr x w bloku xx na osiedlu xxx, wnioskuję o zmianę listy dań obiadowych dostepnych dla mieszkańców w dni powszednie. Stwierdzam, że obecnie serwowane dania nie spełniają wymogów zdrowego żywienia a tym samym stwarzają zagrożenie zdrowia osób je spożywających... "
Ile byś wytrzymał ?Comment
-
-
Ale ten facet nic nie robi tylko pisze pisma. Napisanie takiego pisma trwa 3 minuty, więcej trwa dostarczenie do urzędu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Bo to jest wojownik...niezrozumiany przez otoczenie i zwany upierdliwcem (tak, wiem..każde prosię patrzy po się a ja mam takie wrażenie). Poza tym, jakby tak spojrzeć, to jego miasto funkcjonuje tylko dzięki niemu. Gdyby nie on i jego zamiłowanie do trawniczków, płotków itp..byłby tam Kononowicz.
A żona jest w dziale przyjaciele. Była żona....
Tak, to prawda. Czytam większość rzeczy jakie mi w oczy bądź na monitor padną. Nie zawsze są to mądre rzeczy i nie zawsze ja z tego czytania mądrzejsza wychodzęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Comment
-
" Jak każdy, kto osiąga wiek 7 lat postanowiłem się kształcić - na początek w Szkole Podstawowej nr 41 w Sosnowcu, gdyż miałem do niej zaledwie 5 minut drogi pieszo. "Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Gościu ma jakieś ciągoty ekshibicjonistyczne. Zamieścił nawet parametry swojego samochodu oraz źródła finansowania swojego mieszkania. CV przyjaciółek też jest oryginalnym pomysłem. Zdrowo pokręcony.Comment
-
Całkiem normalny to on nie jest.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jak nic się nadaje do wątku o szajbachMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Paramerty wszystkiego chyba zamiescił - zobacz w odnośniku DZIECI zakładkę WYKRES ROZWOJU.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment