Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Może dlatego, że forum mercedesiarzy to nie forum ogólnosamochodowe. Przypuszczam, że na forum np.Tyskiego (gdyby istniało) też raczej nie byłoby zachwytów nad Czarnkowem czy Ciechanem.Comment
-
Comment
-
Do tej pory padały zapewnienia że jest własnie takie ogólnopiwne i można się zachwycać takimi piwnymi Mercedesami , ale też i Daciami i FiacikamiLast edited by remfire; 2007-07-27, 09:45.Comment
-
jest "ogólnopiwne" jeżeli masz na temat dowolnego piwa coś SENSOWNEGO do powiedzenia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Echa tegoż przetrwały tylko tu: My na forum KPWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Natomiast uważam, że o gustach się nie dyskutuje i nie trzeba udowadniać ich poprawności.
Osobiście lubię spróbować różnych piw, ale nie podejmuję się ich oceny wedle założonych kryteriów, więc tego nie czynię, choć oczywiście mam na ich temat swoje zdanie.
Jestem fanem Ciechana Wybornego i z tego akurat nie muszę się tłumaczyć, ale czy gdybym uważał, że smaczniejsza jest Tatra, czy powinienem koniecznie logicznie to uzasadniać?Last edited by kibi; 2007-07-27, 12:06.Comment
-
-
-
Comment
-
A czy nie uważasz, że jeśli ktoś napisze na forum ogólnomotoryzacyjnym, że dajmy na to Cinquecento to jest git fura, albo np Skoda Fabia to jest najlepsze auto na świecie i nie napisze pod jakim względem, to nie będzie traktowany poważnie.Comment
-
Chodziło mi o to że Arcy porównał nasze forum do forum mercedesiarzy, a jest chyba bardziej podobne do ogólnosamochodowego
Dajmy jednak spokój tej dyskusji - przynajmniej w tym miejscu - bo to o czym teraz klikamy nie jest "Znalezione w sieci"Comment
-
Jak niechcący strzeli się przeciwnikowi gola, to trzeba mu potem pozwolić się odegrać
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Moim zdaniem (to piszę jażąbek), bynajmniej i zasadniczo pobieżnie nie należy uzasadniać swoich opinii.
A wpis jest na temat, bo ktoś to kiedyś znajdzie w sieci.Comment
Comment