Myślę, że wszystko wyjaśnia tytuł Почему не работает компьютер?
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Język rosyjski w mowie w jakiejś szczątkowej wersji znam - 8 lat przymusowej nauki... Ale odcyfrować bukw cyrylicy to nie daję rady mimo starań.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
eeee, jakby to był ruski kompiuter, to by rabotał...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Wiem coś o tym bo codziennie tabuny "L ewusów "blokują parking przed moim sklepem , jeden parkuje wzdłuż drugi w poprzek wszyscy mają włączone kierunkowskazy i nie wiesz czy mozna jechać czy któryś wjedzie ci w bok
Comment
-
[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensorComment
-
Dla przykładu część tłumaczenia przepisu na Three Bean Brown Ale Vegetable Chili z powyższej strony:
"Trzy Fasola Brązowy Chili Rośliny Piwa
( Ugotował z piwem i przewyższył z śmietaną wapna palonego tekila i pikantnymi frytkami tortilli.)
Chociaż nie walczyłem mój sposób do szczytu łańcucha jedzenia przez jedzenie tylko roślin, kocham to serce zdrową wersję wegetarianina. Połączenie trzech różnych fasoli i dużo roślin i nuttiness malty brązowego piwa tworzy ten zachwyt grzania brzucha. Kopnij przyprawę, aż do twojego pożądanego poziomu. Dodaje więcej jalapeńos i habaneros, chłodna śmietana wapna palonego tekila oziębi ukąszenie dobrze na dół. ( Wraz z zimnym brązowym piwem.) Brooklyn Brązowieją jest jeden z moich faworytów z tym przepisem. Uciesz się!!"
No to się ucieszyłemComment
-
Comment
-
Comment
Comment