Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensorComment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
KapitalnaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Mark nie denerwuj się tak. Większość zawodów z cyklu Maratonów rowerowych odbywa się w tym kraju przy otwartym ruchu ulicznym a to zobowiązuje kolarzy do przestrzegania przepisów ruchu drogowego. Kolarz w takich zawodach może na przykład zostać zatrzymany przez policję i ukarany mandatem. Ze względu na otwarty ruch kolarze nie startują ze startu wspólnego a w grupach 5-7 osobowych. Dla przykładu w rekordowym tegorocznym Maratonie w Lesznie gdzie startowało ponad 500 zawodników we wszystkich kategoriach wiekowych i rowerowych ostatnia grupka wypuszczana na trasę była zaledwie na kilkanaście minut przed kończącymi pierwszą pętlę pierwszymi zawodnikami. To nie są typowe wyścigi szosowe, to są maratony rowerowe a to zupełnie inna kategoria. Tu jeżdżą całkowici amatorzy, częściowo zrzeszeni w jakiś towarzystwach czy klubach, bez ograniczenia wieku i rodzaju roweru. Najstarszy w Lesznie miał 72 lata i startował na specjalnie przystosowanej szosówce, nie miał obu dłoni i bynajmniej nie był ostatni."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
-
Wiadomość chyba pasuje do tego wątku:
Nie wiem tylko czy jest śmieszna, czy wręcz przeciwnie.Comment
-
nasza-klasa
Nie spodziewałem się tam takiego profilu
http://nasza-klasa.pl/profile/15707239
Nie znaleziono strony (404)
Strona o adresie /profile/15707239 nie istnieje.
Adres może być nieprawidłowy, mogła też zostać usunięta.Last edited by Rycho_128; 2008-08-05, 13:19.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
-
Comment