Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Inne wcielenie Natalie Portman:
Comment
-
jak już jesteśmy przy Hollywood, to może chcecie poznać język nietoperzowy:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie wiem czy już było ale warte zobaczenia.
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
http://www.smog.pl/wideo/18641/100_s...telki_z_piwem/Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Oparty na autentycznych wydarzeniach (bitwa pod Wizna) utwór szwedzkiej grupy metalowej...
Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez mluk; 2008-09-06, 01:26."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
-
-
-
oto dwa przykłady impotencji umysłowej osób odpowiedzialnych za oznakowanie łódzkich ulic:
sytuacja 1.: gdzie prowadzi ten pas ruchu?
sytuacja 2.: co należy zrobić w tym miejscu?
lewy pas wyłączony z ruchu (zakreskowany na żółto), z prawego nie można jechać prosto, tylko w prawo, ale w prawo nie można, bo jest zakaz skrętu; ktoś napisał, że należy się zatrzymać i poczekać na zmianę znaków - ale też nie można, bo wiem, że na tej ulicy jest zakaz zatrzymywania; zawrócić też nie można, bo jest to ulica jednokierunkowa; pytanie za 100zł jak się tu zachować, aby nie złamać przepisów
jeszcze miałem gdzieś linka do zdjęcia z tablicą "objazd w lewo" i jednoczesnym zakazem skrętu w lewo - wówczas straż miejska wypowiedziała się, że ważniejszy jest zakaz, a nie objazd; ciekaw jestem jednak co ważniejsze w sytuacji 2.Comment
-
Własne piwo Kid Rocka
Kid Rock będzie miał własną markę piwa.
Amerykański rockman będzie firmował swoim nazwiskiem nowe piwo produkowane przez koncern Drinks Americas Holdings, które pojawi się na rynku w przyszłym roku.
"Kid Rock jest uosobieniem wielkiego amerykańskiego rockandrolla i amerykańskiego ducha, a my chcemy stworzyć piwo o takim właśnie wizerunku" - mówi prezes koncernu J Patrick Kenny.
"Jesteśmy pewni, że konsumenci będą chcieli spróbować piwa kojarzonego z Kid Rockiem i jeżeli ten smak przypadnie im do gustu, będziemy świadkami powstania wspaniałej i cennej marki". Onet.plComment
-
Własne piwo Kid Rocka
Kid Rock będzie miał własną markę piwa.
Amerykański rockman będzie firmował swoim nazwiskiem nowe piwo produkowane przez koncern Drinks Americas Holdings, które pojawi się na rynku w przyszłym roku.
"Kid Rock jest uosobieniem wielkiego amerykańskiego rockandrolla i amerykańskiego ducha, a my chcemy stworzyć piwo o takim właśnie wizerunku" - mówi prezes koncernu J Patrick Kenny.
"Jesteśmy pewni, że konsumenci będą chcieli spróbować piwa kojarzonego z Kid Rockiem i jeżeli ten smak przypadnie im do gustu, będziemy świadkami powstania wspaniałej i cennej marki". Onet.pl"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
oto dwa przykłady impotencji umysłowej osób odpowiedzialnych za oznakowanie łódzkich ulic:
sytuacja 1.: gdzie prowadzi ten pas ruchu?
.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
W czym kwiatek? Jesteś tak szeroki, że przejście sie nie zmieścisz?
Pewnie nie chcieli, żeby samochody w chodnik nie wjeżdżały.
No, chyba że słupek blokuje zjazd dla inwalidów - ale nie wydaje mi się.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment