Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Szukając informacji o Dniu Piwowara znalazłam takie śmieszne coś - opinia z 2004 roku
Comment
-
-
U mnie powiało grozą, bo zastrzeliłem konia...Mam tylko nadzieję, że na naszym forum nie ma aktywistów ToZ-u
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSzukając informacji o Dniu Piwowara znalazłam takie śmieszne coś - opinia z 2004 roku
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36037,2007553.html
Wracając jeszcze do opinii, to przecież wiele razy czytałem, że pils gdzieś tam smakował jak mętna koncernówka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gramofonomanka Wyświetlenie odpowiedzihehe gdyby piwo domowe nie byłoby inne od koncernowego nie spędzałabym całych dni na czyszczeniu butelek na własny produkt...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gramofonomanka Wyświetlenie odpowiedziach kiedy piwo koncernowe doścignie piwo domowe [marzy]Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2009-05-25, 12:39.
Comment
-
-
A ja nie bardzo mam na co narzekać 07/26wręcz sobie zazdroszczę choć szczegółów nie pamiętam. Tak to dawno było...
Ostatnia zmiana dokonana przez fidoangel; 2009-05-25, 21:56."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Ciekawe do czego był ci potrzebny?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziZresztą co mnie zastanawia to fakt, że w wielkim browarze, jakby tylko chcieli to mogą uwarzyć wyśmienite piwo.
Comment
-
Comment