Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Szukając informacji o Dniu Piwowara znalazłam takie śmieszne coś - opinia z 2004 roku
Comment
-
U mnie powiało grozą, bo zastrzeliłem konia... Mam tylko nadzieję, że na naszym forum nie ma aktywistów ToZ-uZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
hehe gdyby piwo domowe nie byłoby inne od koncernowego nie spędzałabym całych dni na czyszczeniu butelek na własny produkt...
ach kiedy piwo koncernowe doścignie piwo domowe [marzy]tee hee!Comment
-
Szukając informacji o Dniu Piwowara znalazłam takie śmieszne coś - opinia z 2004 roku
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36037,2007553.html
Wracając jeszcze do opinii, to przecież wiele razy czytałem, że pils gdzieś tam smakował jak mętna koncernówka.
Na szczęście nigdy. A im gorszy chłam będzie serwowała wielka trójka, tym bardziej środowisko piwowarów domowych będzie rosło w siłę.Last edited by kopyr; 2009-05-25, 12:39.Comment
-
przepraszam, nie doczytałam, robiłam przegląd po jednym zdaniu.. dotatrł do mnie tytuł i pierwsze zdanie.
będę bardziej uważaćtee hee!Comment
-
A ja nie bardzo mam na co narzekać 07/26 wręcz sobie zazdroszczę choć szczegółów nie pamiętam. Tak to dawno było...Last edited by fidoangel; 2009-05-25, 21:56."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Ciekawe do czego był ci potrzebny?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Kopyr, a co w tym dziwnego? Nowoczesne urządzenia mogą przyczynić się do produkcji dobrych tradycyjnie warzonych piw. No ale nie od dziś wiadomo, że bardziej opłaca się pompować kasę w marketing i wmawianie ludziom, że "to chmiel decyduje" niż robić długo leżakowane piwa, do których chmielu się nie żałuje.Comment
Comment