Bigfoot Fermentation Time-Lapse
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Piosenka o ś.p. Browarze Mazowieckim.
Autor: Bartek Kalinowski
Tytuł: Browary regionalne
Comment
-
No przecież już to chyba podawałem?
Albo zapomniałem?
Bartka można spotkać w gdańskich knajpach. Ostatnio najczęściej w Bruderszafcie, ale wpadałem na niego też w Lamusie i Lawendowej 8.Last edited by Pendragon; 2014-01-17, 10:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Last edited by Ura3; 2014-01-23, 14:22.Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Comment
-
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Tytuł, oczywiście kretyński, ale pomysł kapitalny
Najnowsze informacje, przydatne porady, ciekawe historie, ważne wiadomości z kraju i ze świata. Tematy ważne dla każdego. Dowiedz się co z Twoją emeryturą, gdzie jechać na wakacje lub jak uprawiać rośliny domowe. Wszystko co może Cię zainteresować znajdziesz w serwisie Buzz.Gazeta.pl
zwłaszcza Gotham CityLast edited by sergioP; 2014-01-31, 17:17.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Tytuł, oczywiście kretyński, ale pomysł kapitalny
Najnowsze informacje, przydatne porady, ciekawe historie, ważne wiadomości z kraju i ze świata. Tematy ważne dla każdego. Dowiedz się co z Twoją emeryturą, gdzie jechać na wakacje lub jak uprawiać rośliny domowe. Wszystko co może Cię zainteresować znajdziesz w serwisie Buzz.Gazeta.pl
zwłaszcza Gotham CityComment
-
Comment