Poniewaz jestesmy na portalu piwnym, prosze o niekomentowanie na forum zamieszczonego linka, mozna na PW
Mlody czlowiek zamiescil juz kilkadziesiat filmikow o tym jak on widzi obecna sytuacje w Polsce.
Mysle, ze warto mu poswiecic kilka chwil i je obejrzec.
Ponizej tylko przyklad:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Poniewaz jestesmy na portalu piwnym, prosze o niekomentowanie na forum zamieszczonego linka, mozna na PW
Mlody czlowiek zamiescil juz kilkadziesiat filmikow o tym jak on widzi obecna sytuacje w Polsce.
Mysle, ze warto mu poswiecic kilka chwil i je obejrzec.
Ponizej tylko przyklad:
Wykop jest miejscem, gdzie gromadzimy najciekawsze informacje z Sieci: newsy, artykuły, linki. O treści serwisu decydują tylko i wyłącznie nasi użytkownicy, dodając newsy, komentując i głosując na nie.
jakbym zobaczył sam siebie 25 lat temu. Włosy, mina i ubranko oraz część naszywek się zgadza.
Może to jakiś mój brat bliźniak, który zaginął w szpitalu?
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Dziękujemy za uznanie dla naszego podejścia i wysiłków skupionych na rozszerzaniu rynku. Pokazywaniu różnic i walorów rzemieślniczych piw.
Wrocław ma całe pokolenia ludzi, którzy kochają piwo, tradycje, klimat.
I jak Gdańsk chce by kraft uznać za częścią kapitału kreatywnego Polski.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment