Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
-
Jakieś 2 tygodnie temu sieć Delikatesy Centrum wydała gazetkę reklamową gdzie puntem przewodnim był Octoberfest. Z tej okazji oprócz promocji na koncerniaki pojawił się również wątek edukacyjny. Nie chcę spoilować, sami zobaczcie
Comment
-
Macie dowód, że w końcu można cofać. A nawet należy. Przynajmniej w Łodzi.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No niby można cofać, ale tylko do tyłu. A ja by chciał także to przodu :/Comment
-
Podobne informacje pewnie były podawane wielokrotnie. W zasadzie nic nowego, o tym, że picie piwa jest bezpieczniejsze niż wody, wiedziano od średniowiecza. A raczej nie wiedziano, ale stosowano w praktyce.
Comment
-
-
bajka propagandowa o wszechsowieckim piwie żygulowskim
jest sporo smakowitych ujęćveni, emi, bibiComment
-
bajka propagandowa o wszechsowieckim piwie żygulowskim
jest sporo smakowitych ujęćComment
-
Najlepsi sa ci piwosze degustujący piwo w kieliszkach na statku.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Miało być na lansie pod kamerkę. Coś jak teraz sniferki 0,15 na festiwalowej smyczce.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Pewnie już było:
Comment
-
Jak cytujesz artykuł z 2012, to się potem dziwisz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment