Na poprawę humoru - wypowiedzi znawców
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
o kurczaczek! Arcy wlazłam na podanego przez Ciebie linka i się załamałam... to juz nawet ja (!) znam się trochę na piwie w porównaniu ze "znawcami"1 niesamowite! a myślałam , że jestem największą ignorantką piwną w towarzystwieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
arcy napisał(a)
Rzeczywiście świetne. Szczególnie budujące są wypowiedzi znawców 'pracujących kiedyś w hurtowniach alkoholi'. Ale jak przewalało się tysiące skrzynek piw tylko dużych molochów piwnych, to nic dziwnego, że tylko takie piwa się zna.
A poza tym polecam Hainekken-a i to <bez apelacyjnie>bla bla blaComment
-
Na tym samym forum jest więcej takich kwiatków.
Polecam wątek IQ Forumowiczów, ze szczególnym uwględnieniem wypowiedzi niejakiego Abe.bla bla blaComment
-
w czasie koncertu Radoslawa Stolara dyskutowałyśmy z Małążonką o ponoć wysokim IQ niejakiej Dody - stwierdzamy, że my nie chcemy do Mensy, jeżeli ona tam będzieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
-
arcy napisał(a)
http://forum.medialink.pl/viewtopic....f5683131e2e7a9Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
hołdując łacinie klasycznej, orzeczenie (tu: łącznik) dałabym na końcuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Last edited by arcy; 2004-11-22, 15:13.Comment
-
a ja najlepszej łacinniczce jaką kiedykolwiek miałam, bez obrazy dla prof. Kopalińskiego
ps. http://genn.org/stuff/tastes/Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
+ nauka języka w tandemie (pomijając skojarzenia)
ale wiadomo, że szkoły są różne... dopóki odmienione esse nie będzie na początku zdania, jest okCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment