zgadzam się i tylko piwa mi przed kompem brak
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
gul gul gul
= cyborgCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
-
najbardziej rozbawił mnie "żywiec koniecznie z kostkami lodu"Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Albo hasło - Dębowe to siki, najlepsza Warka
Generalnie rozważania na temat czy lepszy jest Lech czy Tyskie oprócz rozśmieszania, trochę mnie smucą. Przecież ludzie to czytają i nie mając choćby niewielkiej wiedzy o istniejących w Polsce browarach, utwierdzają się w przekonaniu, że to są rzeczywiście najlepsze piwa nad Wisłą.Comment
-
O wymienności pozycji pierwszej trójcy naszego przemysłu to nawet nie wspomnę. ALe fajny post napisał kolo co wychwala powtarzalność i sprawdzone składniki piw które mają pieniądze na reklamę w TV. Chyba cytaty ze strony KPMM961
4:-)Comment
-
-
o! mój fejwryt pan, co się ze mną na piwo nie chciał umówić (specjalnie się chował, jak korytarzami sejmowymi przechodziłam)...
wczoraj jechałam pociągiem i ulubionym piwem pewnego pana był... Lech! a jak zaczęłam opowiadać, jakie to ostanie dobre piwa piłam - jak o ścianę!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment