mam nadzieję , że nie będzie banana
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Nie wiem co na to FCJP ale spróbujcie zrozumiec o co chodzi Wiadomość z strony askmaps.com :
"Są wy udający się wizyta Paryż? Nasze zadanie jest zaopatrywać was z całym zasadnicze informacje o Paryż wy potrzebujecie. Przygotowujemy nasze własne mapy miast i szukajemy dla lepszych map. Tutaj wy możecie znajdować uliczna mapa Paryża. My pracujemy intensywnie na tworzenie lepsze mapę Paryża i na znajdowanie lepsze map Paryż na internete. Wy możecie znajdować tutaj informacje o tanim przystosowaniu w Paryżu też, o samochodowych dzierżawach w Paryżu, miejski przewodnicy Paryża i więcej turystyczne informacje o Paryż. życzymy was przyjemny pobyt w Paryżu. "
I jeszcze jeden przykladowy cytat:
"Dopóki tworzymy naszą własną mapę Paryż proponujemy wam lepsze łącznoś do innych źródeł. Każda łączność jest wyznaczana do bardzo dobre uliczne mapy Paryż. Lepsze mapy Paryż ma vięcej * - lepsze mapy ma 5 częście. My pracujemy intensywnie znajdować lepsze mapy Paryż - i trzymać łącznoś funkcjonalny. Jeżeli pewna ilość nie pracują będziemy zastępować w czasie następnego terminu utrzymania. Mamy nadzieję wy znajdować tutaj mapa Paryż wy potrzebujecie."Comment
-
Comment
-
faktycznie nie ma. jestem zdziadziałym drabem i już mi się nic nie chce.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Dostałem e-mailem wiadomość, że w internecie są dane osobowe wszystkich posiadaczy paszportów z całej UE. Jest to skandal, jeżeli chcesz to sprawdź czy Twoje dane są upublicznione. Trochę to wolno się otwiera, ale warto. Sprawdź tutaj."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Dostałem e-mailem wiadomość, że w internecie są dane osobowe wszystkich posiadaczy paszportów z całej UE. Jest to skandal, jeżeli chcesz to sprawdź czy Twoje dane są upublicznione. Trochę to wolno się otwiera, ale warto. Sprawdź tutaj.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Uwaga - może się z tamtej strony ładować Trojan."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Comment
Comment