Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTrzy dyscypliny uprawia 15, jedną dyscyplinę uprawia 10.
5 uczniów uprawia tylko siatkówkę, 3 uczniów jeździ tylko na nartach, 2 uczniów tylko pływa -i tu macie rację! BRAVO!!!
ale wszystkie trzy sporty są uprawiane przez 10 uczniów (Niestety )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k-gbTo moze jeszcze jedno po tej ciężkiej rozgrzewce?
W pokoju znajduje sie 17 osób. Czy jest mozliwe, aby 10 znało język angielski, 13- niemiecki i francuski a 5-niemiecki, francuski i angielski ?
Pewnie żle to policzyłam- proszę o wyrozumiałość.Comment
-
Do tego worka (tematu) wrzucamy wszystko co w sieci znajdziemy. No to ja znalazłem to:
Akcja segregacjaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987A przezyla takiego strzala? Palenie z wiadra dla niektorych moze byc niebezpieczne! Nie polecam,ale nie jestem calkowicie przeciwComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Do tego worka (tematu) wrzucamy wszystko co w sieci znajdziemy. No to ja znalazłem to:
Akcja segregacjaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak mi się zdaje, że nie- musiałoby być 18 osób- ale nie upieram się.
Pewnie żle to policzyłam- proszę o wyrozumiałość.
przy 17 osobach jest to niemożliwe, minimum to 18Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseOczywiście że żartują - przecież po to Talrasha i Marusia zamieścili mordki przy swoich wypowiedziach...Comment
Comment