No teraz wreszcie jarzę o co chodzi
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
w środku była nadgryziona kostka czekolady?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw środku była nadgryziona kostka czekolady?
Zostałam poczęstowana tą "kosteczką" przez koleżankę z pokoju.
Nie mogłam się powstrzymać przez zrobieniem zdjęcia całej tabliczce, a już wtedy zdążyłam nadgryźć darowny kawałek.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNo teraz wreszcie jarzę o co chodziComment
-
Wygodnie Wam pisać na tak małych klawiaturach?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrA ja nie Ktoś mnie oświeci o co biega?
Nie w tym przypadku jednak.
Powiedz mi, jaką wielkość i wagę ma standardowa tabliczka czekolady?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyWygodnie Wam pisać na tak małych klawiaturach?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
Powiedz mi, jaką wielkość i wagę ma standardowa tabliczka czekolady?
To o to chodziło? Hmm, nigdy bym na to nie wpadł. Ja się dopatrywałem, ze może na kostce jest inny napis niż na opakowaniu
Dla usprawiedliwienia - pracuję w handlu i widziałem już np. Merci (taka bombonierka) o wymiarach chyba 1m na 1m, więc wrażenia to na mnie nie robi.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoTo była akurat klawiatura przywieziona z RosjiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNiemożliwe. Klawiatury rosyjskie są, bądź co bądź, następczyniami klawiatur radzieckich, a te były przecież największe na świecieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrStandardowa 100g, ale w sprzedaży są też 180g, 300g. Nie mam tu na mysli jakichś dziwolągów, tylko normalną ofertę.
To o to chodziło? Hmm, nigdy bym na to nie wpadł. Ja się dopatrywałem, ze może na kostce jest inny napis niż na opakowaniu
Dla usprawiedliwienia - pracuję w handlu i widziałem już np. Merci (taka bombonierka) o wymiarach chyba 1m na 1m, więc wrażenia to na mnie nie robi.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoNa mnie zrobiła wrażenie ta 1,1kg tabliczka, ponieważ normalnie nie jest dostępna w sprzedaży, a ja w handlu nie pracuję, więc nie mam dostępu do promocyjnych gażdżetów.
BTW to Merci to w sprzedaży miałem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Tak się bawią chłopaki przy piwieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiPoproszę o fotke jak sie bawią dziewczyny przy (lub po) piwieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment