Kaczy test 66% oj i tak dużo
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCoś dla twardzieli (ja nie mogłem powstrzymać śmiechu) - www.milosierdzieboze.com
Ma facet moc.
NIe wiem tylko dlaczego rondo jest wynalazkiem szatańskimMM961
4:-)Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa zrobiłem 75%. (9/12) ale strzelałem.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiZapraszam do mnie Ci co byli wiedzą jak jest szczególnie na zapleczu
Audi> Może kiedyś Twój sklep trafi do "znalezionych w sieci"?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel... Audi> Może kiedyś Twój sklep trafi do "znalezionych w sieci"?Comment
-
-
Może tez nie piwne, ale fajne
"Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzatko na swiecie ? Mezczyzna A wiesz czemu ?! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydelek,jajka bez skorupek, no i worek bez pieniedzy. 80% kobiet juz nie wychodzi za maz, bo zrozumialo, ze dla 60 gram kielbasy nie oplaca sie brac calego wieprza do domu, hehe ..."Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Wesoła stronka do przeglądnięcia:
menele.com - humor komiks satyra
P.S. Konkurencyjne dla Browar.biz tapety na pulpitComment
-
Comment
-
http://www.beerlabels.dk/ - tam jest trochę etykiet, także z Polski. Momentami z błędami - patrz Sobótka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment