Ale przynajmniej można tam się na nich (KP) wyżyć!
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Jednak to chyba nie cenzura (choc kto wie ) tylko takie opóźnienie w zamieszczaniu posta. Co równie jest dziwne ."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJak znam Abernackiego, to dla kolejnego ręcznika barmańskiego zrobi wszystko, nawet zarejestruje się na forum Tyskiego
Celna uwaga
Powolutku na "konkurencyjnym" forum robi się twarda opozycja wobec KPComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaRośnie dla naszego forum konkurencja :
http://www.tyskie.pl/forum/index.php?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNie Ty pierwszy ich tam terroryzujesz.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseDomyślam się. Ale to czekanie na publikację jest cokolwiek wkurzające.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ja czekam od wczoraj i nicComment
-
Poczytałem sobie to konkurencyjne forum aż mi się niedobrze zrobiło od tych peanów na cześć KP Jest tam kilkanaście ciekawszych postów, wszystkie autorstwa browar.bizowiczów. Niestety obawiam się blokady tych wrogich ideologicznie i niereformowalnych forumowiczów, którzy bezczelnie profanują KP i szerzą destrukcję."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Wpisałem się w kilku tematach i czekam na "cięcia" . Osobiście nie rymuję tak dobrze jak spora część forum Tyskiego, ale bez rymów też napisałem im do wiwatu.
Cenzuro wróciłaś !!!Comment
-
No niech sie wreszcie ktos zarejestruje !!!
Ile mam byc nowym czlonkiem ( tylko dla zarezerwowania nicka)5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Już nie jesteś najnowszymWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Forumoholizm
Forum z rana i z wieczora,
Zamiast żony, telewizora
Masa kumpli, kupa wieści
Spróbuj wszystko w dobie zmieścić...
Forum główne i poboczne,
kiedy wreszcie "se" odpocznę...
Pełna wiedzy encyklopedia,
Dzisiaj net padł - to tragediaComment
Comment