Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym Norrisem, bo wszędzie jest tego pełno a ja gapa nie wiem o co chodziComment
-
Byłem na tej stronie od razu jak pojawił się ten link ale albo ja jestem ślepy albo nie znalazłem wyjaśnień dlaczego te teksty powstają akurat o Norrisie. Powoli opanowuje ta mania całą PolskęJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Ktos zapukal do burdelu. Burdel-mama otworzyla drzwi i zobaczyla raczej schludnego, dobrze ubranego i w przeszlo srednim wieku mezczyzne.
- W czym moge pomóc? - spytala.
- Chce sie widziec z Natalka!- odparl gosc.
- Prosze pana, Natalka jest jedna z najdrozszych panienek. Byc moze jakas inna...
- Nie! Musze zobaczyc Natalke! - zazadal gosc.
Natalka podeszla do niego i powiadomila go, ze zada 1000 dolarów za wizyte. Mezczyzna bez wahania siegnal i podal jej dziesiec 100 dolarowych banknotów. Oboje poszli do pokoju na góre, na godzinke... Nastepnej nocy przyszedl znowu i zazadal Natalki. Natalka wyjasnila mu, ze bardzo rzadko zdarza sie tutaj, zeby ktos wracal druga noc z rzedu.... i ze nie moze dac mu znizki. Stawka pozostala ta sama, 1000 dolarów. Mezczyzna znowu wreczyl jej gotówke i znowu poszli na pieterko... Kiedy przyszedl nastepnej nocy, nikt nie mógl uwierzyc. I znowu wreczyl Natalce gotówke,i znowu poszli na pieterko... Kiedy minela godzina Natalka spytala go:
- Skad jestes? Nikt wczesniej nie zadal moich uslug trzy noce z rzedu...
- Z Filadelfii... - odparl mezczyzna.
- Naprawde!? Mam tam rodzine...-odrzekla.
- Tak, wiem... - odparl mezczyzna. - Twój ojciec umarl, a ja jestem adwokatem twojej siostry. Ona prosila mnie, zebym Ci przekazal Twoje 3000 dolarów spadku.....
Moral z tej historyjki:
Trzy rzeczy sa w życiu pewne:
1. Śmierc
2. Podatki
3. I to że adwokat Cie wydyma....Comment
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Byłem na tej stronie od razu jak pojawił się ten link ale albo ja jestem ślepy albo nie znalazłem wyjaśnień dlaczego te teksty powstają akurat o Norrisie. Powoli opanowuje ta mania całą Polskęchickkiller :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannCzyżby nowy wzór etykiety z browaru MarusiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumCiekawy program do darmowgo wysyłania sms'ów do WSZYSTKICH sieci http://www.eskimosr2.info/Comment
Comment